12-13 hónapos babátok mennyi kenyeret eszik egy nap? Minden nap kap kenyeret (zsömlét, kiflit)?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 06:29
1/6 anonim válasza:
A lányunk akkor még egyáltalán nem evett ilyesmit. Adtam volna neki, de nem ette meg.
2/6 anonim válasza:
minden nap kap. reggelire kb. 4-5 falat zsömlét. Ebédre kap az ebédhez általában, szintén 4-5 falattal. Vacsorára kap nagyobb mennyiségben, akkor van hogy egy felet is megeszik...tehát összességében max egy zsömlényit eszik meg egy nap. vagy még annyit se. Emellett megeszik minden nap két evőkanál zabot, és minden másnap egy babapiskótát.
3/6 anonim válasza:
Vacsira szokott kapni kb egy szelet kenyérnek a felét megeszi de ez változó.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!:)
Amiatt érdekel, mert az én babám egyszerűen imádja a zsemlet, kiflit, de csak üresen, vagy max kis vajjal. Viszont nem szeretném túletetni kenyérfélével, gondolom nem túl egeszseges.
2015. nov. 14. 12:39
6/6 anonim válasza:
hát ha nem eszik meg egy nap, max egy ilyesmit az bőven belefér szerintem. Egyébként le fog róla kattanni, az én lányom is odáig volt érte egy pár hónapig, aztán mióta egyre több új dolgot kap, a mi tányérunkról, azóta egyre kevésbé érdekli az üres zsömle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!