Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves anyukák! Ti milyen...

Kedves anyukák! Ti milyen fénykörülmények között altatjátok a babátokat napközben és este?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki hogyan teszi le a babáját. Gondolok itt arra, hogy napközben besötétített szobában, vagy sima nappali fénynél alszik a pici, és este hagytok-e valami minimális világítást, vagy komplett sötétben van a pici?
2015. nov. 13. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor viszont ha nem is cseréli, valószínűleg el van csúszva. Ebben az esetben igen, én így megkülönböztetném a nappalt az éjszakától, hogy nappal világos van alvásnál is. Illetve nekem egy csecsemős mondta, hogy éjjel ne pelenkázzam, csak ha nagyon pisis vagy kaki van, és szopinál se kapcsoljak villanyt, max. félhomályban etessem. Nekem ezek beváltak, hamar megtanulta, mikor van éjszaka, amint hazaértünk, szinte azonnal beállt arra, hogy egyszer kelt, de nehezen aludt vissza nekem is. Viszont a peluscserét én nem tudtam kihagyni, mert annyit pisilt, hogy átázott reggelre, ha nem cseréltem ki. De így is 1-2 hét alatt megtanulta, mikor van éjszaka.
2015. nov. 13. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Nappal lehúzom a redőnyt, de nem teljesen, kb. 20 cm rést hagyok alul.

Éjjel majdnem teljesen sötét van, egy kis éjjeli fény ég.

2015. nov. 13. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
nem emlekszem bevallom, mert egy ev eltelt azota, valami olyasmit olvastam hogy a novekedeshez koze van az alvashormonnak, mert eleg rossz alvo volt a lanyom nappal es annak idejen elegge utana olvastam, de akkor nem melamin bocsi. de az biztos hogy az alvas meg a novekedes osszefuggesben alt a leiras szerint es kiemelte hogy a sotet milyen fontos a minosegi alvashoz.
2015. nov. 13. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:
15 hós fiam napközben kint alszik a levegőn. Este sötétben alszik.
2015. nov. 13. 20:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is olvastam több helyen, hogy éjjel nem kell a pelenkázással foglalkozni, illetve hogy a lehető legkevesebb fényt használva kellene etetni is, hogy ne nagyon ébredjen fel. Most felhúztuk a redőnyt, evés után szépen el is aludt, betettem az ágyába és igazából alszik, de nyugtalanul. Általában jól kilövi magát az űrbe, bombázni lehet mellette, de most sokat nyöszörög, meg kapálózik, fejét forgatja. De biztosan megszokja.
2015. nov. 14. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!