Picilányom (13,5hós) haja annyira vékonyszálú, hogy reggelre sokszor berasztásodik hátul neki, amiket sajnos le kell vágni, mert kifésülhetetlenné válik. Mit lehet tenni ez ellen? Levágni nem akarom, így is max 5 centi az egész.
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 18:11
1/4 anonim válasza:
Este fésüld szép simára, és reggel is. Ha valami beleragad, próbáld rögtön szálanként kiszedni. Már persze, ha bírjátok türelemmel. :)
2/4 anonim válasza:
hajvágástol ,szemmel láthatóan erősődik a picik haja.Most kell vágni hónaponta picitbelöle,és nagyon gyorsan erösödik.De ha ritkán vágod nem lesz kiskorban erösödve a hajszál,csak késöbb.Tapasztaltam 2 gyerköcnél.
3/4 anonim válasza:
Én a kislányomnak levágtam fiúsra hajvágóval és szép lett a haja utána.
4/4 anonim válasza:
A sűrű hajvágásnak semmi köze a hajerősödéshez. Akinek vékonyszálú a haja annak az is marad, akármennyit vágja.
Ez genetika!
Bár tudom, hogy egy kislány akkor szép, ha van copfja, de sajnos el kell fogadni ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!