Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Picilányom (13,5hós) haja...

Picilányom (13,5hós) haja annyira vékonyszálú, hogy reggelre sokszor berasztásodik hátul neki, amiket sajnos le kell vágni, mert kifésülhetetlenné válik. Mit lehet tenni ez ellen? Levágni nem akarom, így is max 5 centi az egész.

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Este fésüld szép simára, és reggel is. Ha valami beleragad, próbáld rögtön szálanként kiszedni. Már persze, ha bírjátok türelemmel. :)
2010. márc. 19. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hajvágástol ,szemmel láthatóan erősődik a picik haja.Most kell vágni hónaponta picitbelöle,és nagyon gyorsan erösödik.De ha ritkán vágod nem lesz kiskorban erösödve a hajszál,csak késöbb.Tapasztaltam 2 gyerköcnél.
2010. márc. 19. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a kislányomnak levágtam fiúsra hajvágóval és szép lett a haja utána.
2010. márc. 19. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:

A sűrű hajvágásnak semmi köze a hajerősödéshez. Akinek vékonyszálú a haja annak az is marad, akármennyit vágja.

Ez genetika!

Bár tudom, hogy egy kislány akkor szép, ha van copfja, de sajnos el kell fogadni ezt is.

2010. márc. 19. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!