Lehet ettől baja az öcsémnek?
13 éves vagyok itthon vagyok mert beteg vagyok. Tegnap anyu vett nekem nutelát és adtam az öcsémnek aki 7 hónapos anyu nem tudja.
Ma reggel kiütések lettek rajta és hallottam hogy mondja anyu a doktornőnek, hogy pedig nem evett semmi újjat az öcsém. Szóljak neki, hogy adtam nutellát neki? Nagyon ízlett neki.
Lehet ettől a kiüétése?
Köszönöm. Szólok akkor. Most indulnak az orvoshoz. Azt mondja anya a hasa is fájt éjjel. Az is lehet ettől?
Nagyon meg fog szidni szerintem.
Ugye nem lesz neki nagy baja?
Nem olyan sokat adtam pár kanállal. Talán 3mal.
Szinte biztos, hogy a nutella. Mert valóban a mogyorót tanácsos 2-3 éves korig kerülni, erősen allergén.
+ még sok adalékanyag is van a krémben. Neki még érzékenyebb a pocakja, biztos ez bántotta.
Mondd meg anyukádnak, hogy nem rossz szándékból tetted, és hogy ezentúl mindent megkérdezel tőle. De mindenképpen tudnia kell róla.
Elmondtam és eléggé leszidott de nem annyira mint amennyire számítottam rá.
Én tényleg nem akartam rosszat.
Haza értek már az orvostól kapott az öcsém kenőcsöt meg valamilyen cseppet azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!