Szerintetek igazat mond az, aki azt állítja, a babája bearanyozza minden egyes percét? Velem van a baj, ha én néha nagyon nem így érzek?
Én jógára járok a fiammal és ott van sokféle anyuka, van aki mindig mosolyog és mindent olyan pozitívan fog fel, van aki meg ugyanazokat az eseményeket teherként fogja fel......
a fiam bearanyozza az életem összességében, de ha perceket ragadunk ki van mikor az agyamra megy....különbözőek vagyunk......szerintem attól még jó anya vagy, h nem lelkesedsz egy átordított éjszaka után
Szia!
Tuti ma rossz napod van, holnap rakd fel ezt a kérdést magadnak.
Ma azt írom, hogy nekem is bearanyozza.
3 hete ha megkérdeztél volna azt írtam volna, hogy sokkal könnyebb annak akinek nincs gyereke.
Per pill egy órája üvölt, semmi nem jó neki, fájdalomcsillapító nem használ. Sajnálom szegényt, de a frekvencia és a hangerő együttese pattogtatja az idegeim.
Per pill hatalmas teher...
Ha kibújik a foga másképp látom majd:)
Csatlakozom az utolsóhoz:D
Minden percét élvezem!Kivéve amikor jön a foga,vagy mig picinek felkelt éjszakánként,vagy amikor mostanában hisztirohamot kap (nem csak itthon)..
Mindezektől eltekintve valóban bearanyozza a napjaimat:D
12:31es vagyok.
Elaludt, és azon imádkozok, hogy még egy karaktert le tudjak nyomni, az ébredésig.
Tegnap egy minta baba volt, érdeklődően nézelődött, pakolt, tett-vett. Az egész nap kacagással telt(na jó a törölközést nem szereti, ott eltört a mécses), de egy ilyen nap alkalmával minden perc csoda.
Ma azonban töri át a foga az ínyét(reggel hat óta megy a műsor) ki sem tudunk menni, a babakocsoig nem tudom elvinni. A mai napot szeretném hamar letudni, szerintem ő is a fog kibújását.
Szia!
Van amikor így érzek, hogy igen, bearanyozza minden percem, de van amikor szét tudnék robbanni, mikor bármit csinálok semmi nem jó neki, vagy épp nem eszik rendesen, hisztizik. Néha úgy gondolom, hogy nem kell még egy baba, Ő is elég bőven. Nagyon rossz alvó, születése óta alig alszik ( 7 hónapos ), más babája éjjel nappal mást sem csinál csak eszik-alszik-eszik-alszik... Az enyém nem. Sőt!! Hulla fáradt vagyok sokszor, semmire nincs időm, néha teljesen kész vagyok. Ennek ellenére imádom, Ő a mindenem, örülök, hogy van nekem. De hogy minden percemet bearanyozza, azt nem gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!