Minta nélküli Liberó?
Még 1 hete vettem egy nagy csomaggal, az új 6-os Liberóbolt, már régóta ezt használjuk, mert szeretem.
Viszont ma fogyott el az előző csomag és bontom ki az újat, hát pislogtam..........SEMMI MINTA NINCS RAJTA, TOTÁL FEHÉR, MIND A 72 db . :)
Járt már így vki?????
Vissza nem tudom vinni, mert nincs meg a blokk...
Mert a libero védjegye, hogy minden méretnél különböző színű-mintájú pelenkát árul.
Lehet, hogy a gyártósoron történt egy kis hiba és no name-t kaptál. Jelezd a libero felé. Kérdezd meg, hogy ilyenkor mi van.
2. vagyok. Igen bele lehet kakilni, de hamár az ember vesz egy drága márkás pelenkát, akkor szerintem azt várja,hogy a megszokott minőséget kapja.
Ha pl. veszel egy adidas cipőt és gagyi kínai utánzatot kapsz ugyanazért a pénzedért, abban is lehet járni, igaz????
Igenis jelezd feléjük.
A minősége gondolom ugyan olyan, csak a minta maradt le róla.
Ugyhogy ez a kínai-s példa nem illik ide.
Jajj, ne vitázzatok már ezen:)
Persze, hogy tud bele pisilni, meg kakilni, csak kicsit tényleg bosszantó.
Már 15 hónapja Liberot használunk és így még sosem jártam..
A kérdésem az is volt, hogy járt-e már így vki , nem pedig az, hogy most akkor bele pisil-e vagy kakil a fiam minta nélkül:D:D
Azért köszike:)
A csomagolásról tedd el a gyártási számot és egy mintapelenkát küldjél nekik vissza! Szerintem tuti kapsz egy ajándék csomag pelust! Írj nekik mindenképpen!
(Egyszer én is reklamáltam, egy 80 db-os pelus lett az ajándékom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!