Mennyit iszik egy nap 10-11 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 13:04
2/7 A kérdező kommentje:
Hát kinek mit.Nekem pl. úgy issza a lányom, hogy kb 2 deci vízhez kb 20 ml almalé.
2015. nov. 6. 13:34
3/7 anonim válasza:
Ennyi idősen kb semmit nem ivott még, vagy max 1-2 kortyot, de még napi 5-6-szor szopizott.
4/7 anonim válasza:
a tápszert leszámítva (500-750 ml)
az étkezések, vagy gyümölcspép mellé(gyümölcslevet nem csináltam neki, örültem, ha a vizet elfogadja legalább),
egy nap, csak kortyokban volt mérhető, amennyit a gyerekem ennyi idősen ivott vizet.
most úgy besaccolva ha 20-30 ml lemehetett egy nap
1 évesen se ment le egy deci egy nap
1,5 évesen rekordnak számít, ha 2-3 deci víz elfogy egy nap.
de rengeteg gyümölcsöt, rostosat eszik, ha szabad még, a széklete sem kemény, nem formált, ellentétben megannyi más gyerekkel ilyen korban.
5/7 A kérdező kommentje:
Úristen, akkor az én babám iszik csak ilyen rengeteget? Ő általában olyan 8 decit megiszik egy nap.
2015. nov. 6. 13:53
6/7 anonim válasza:
Kortyokat, mlben nem nagyon mérhetö
7/7 anonim válasza:
Igaz, hogy az én kislányom fiatalabb, mint a kérdésedben megjelölt kor (9,5 hónapos), de Ő is nagyivó. Rengeteget iszik. Úgy tudom meghatározni, hogy kb. mennyit iszik egy nap, hogy a kulacsa 2 decis, azt napjában 2-3x meg kell töltenem Neki. Ebéd közben és után simán legurul 2 deci víz. Az anyatejen kívül vizet és kókusztejet iszik, mert tejallergiás, és így oldom meg a kalciumpótlást (mivel már elég keveset szopizik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!