Oltások mellékhatásai ellen homeopátiával?
Most olvasom
Galileot szerinted nem is hurcolta meg az inkvizició!
Hivatkozol egy általad nagyra tartott szkeptikus.hu oldalra!
Engedd meg, h. a többi marhaságra ne reagálja, csak erre! Te a tekintélyek nagy rajongója! Idézném DR. Görömbei Andrást aki a Magyar Tudományos Akadémia Doktora, ma már professzor! Tehát a te értékrended szerint egy nagy tekintély!
Töltsd le! Ja és olvasd el!Bocsi a személyeskedő stílusért! Többet vártam volna töled! Ekkora!blödséget! Szkeptikus.hu
Nagyon ellent akarhattál mondani, h. már ilyen hivatkozásokat hoztál!
"Galileot szerinted nem is hurcolta meg az inkvizició! "
Nem ezt mondtam, ne terelj.
Csak annyit állítottam, hogy - az áltudományos/összeesküvés-elméletes körök által felhozott érvként ellentétben - nem hallgattatták el, perének tárgyalása során sem szenvedett.
"Te a tekintélyek nagy rajongója! Idézném DR. Görömbei Andrást aki a Magyar Tudományos Akadémia Doktora, ma már professzor! Tehát a te értékrended szerint egy nagy tekintély! "
Attól hogy "tekintély", még nem biztos, hogy az adott témában relevánsak az érvei. Argumentum ad verecundiam.
"Töltsd le! Ja és olvasd el!"
Már megint utasítasz, ejnye.
Végigfutottam, de jelen témában ez irreleváns.
Görömbei András irodalomtörténész, nem Galilei történetével foglalkozik, hanem Németh László íróéval, amely utóbbi nem egy történelmi pontosságú elemzést végez Galileiről, hanem egy fiktív drámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!