Hogy tüntetitek el a koszmót?
Figyelt kérdés
bevált,kipróbált módszereket szeretnék2015. nov. 2. 14:52
1/13 anonim válasza:
Beba cosmó elleni sampon, drága, de megéri.
2/13 anonim válasza:
Nekem inkább a mechanikus módszervált be, vagyis az olajozás a fürdés előtt 15 perccel, puha kozmetikai arckefével (Müllerben vettem) és egy kis koszmós samponnal lekeféltem, aztán még egyszer megmostam a samponnal.
3/13 anonim válasza:
A beba sampon vált be nekünk is. Megéri az árát. Nagyon sokáig elég.
4/13 anonim válasza:
BabaOlajat raktam ra furdes elott 1 oraval, es furdeskor sima babasamponnal lemostam, utana kefelgettem sortes babakefevel. Par nap alatt eltunt igy a koszmo, es azota sincs. 4 honapos.
5/13 anonim válasza:
Nekünk is az olaj és kefélés vált be. :)
Néhány nap alatt elmúlt.
6/13 anonim válasza:
Nekem vazelint javasolt a védőnő, de csak a szemöldökén volt. Gondolom oda a sampon nem jó :)
Szépen leszedte pár alkalom után.
7/13 anonim válasza:
Mechanikus módszer, azaz pici olaj, kefével kapargatás.
8/13 anonim válasza:
Én olvastam egyszer a neten, hogy magától elmúlik csal hagyni kell. Lányomnak kb 2 hónapig nem nyúltam a hajához és nyom nélkül eltűnt a koszmó! De komolyan. És soha többet vissza sem jött, pedig azóta természetesen mosom is neki hetente, plusz fésülve is van.
Fiamnak Babé-t használtunk, előtte olajjal fellazítottam neki, aztán sampon. Pár alkalom múlva eltűnt, de aztán újra előjött, legutóbb 2 évesen. Aztán neki is hagytam és elmúlt magától, nem jött vissza azóta sem.
9/13 anonim válasza:
Beolajoztam a fejét, kb 20perc múlva óvatosan átkeféltem és babé samponnal megmostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!