Adnátok cipőt, járni még nem tudó,9 hónapos babátokra? És ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
Itt a tavasz,lassan már nem kell a kezes lábas.Vagy adjak rá több zoknit?Egyébként elég fázos baba,a lába is sokszor hideg.2010. márc. 18. 14:32
1/9 anonim válasza:
Mindenképp kell rá valami cipőcske.
2/9 anonim válasza:
Még nem adnék, max több zoknit adnék rá, de túl drágák a babacipők ahhoz, hogy ne is használja. Szerintem ráérsz még vele.
3/9 anonim válasza:
kocsicipőt.Annak puha a talpa,nem túl vastag.
4/9 anonim válasza:
Szia! Én kocsicipőt vettem neki. Kb.1500 ft volt. De vannak tutyik is ami még kényelmesebb.
5/9 anonim válasza:
Én sem adnék.
Vannak jó puha zoknik, amik nem szorítják el a lábat. Abban még a lábujjait is tudja mozgatni, ha épp arra támad kedve.
6/9 A kérdező kommentje:
A kocsi cipők hanyas méretig vannak?Nagy lábon él a drágám,21-23-as zoknikat hord.:)
2010. márc. 18. 14:55
7/9 anonim válasza:
Ezt tegnap találtam, valkinek be is linkeltem, szerintem ugyanolyam mint a liliputi, csak feleannyiba kerül:
9/9 anonim válasza:
Az utolsó nagyon édes, de műbőr, műbőr zárt cipő =lábgomba, csak bőr cipőt vegyél a babádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!