Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekünk folyik ki már...

Csak nekünk folyik ki már egyre többször ki a pisi az active baby pelenkából?

Figyelt kérdés
Tegnap pl. 2-szer öltözztettem át a kicsit mert a combjánál kifolyt.Pedig nem olcsó pelenka.Vegyem a sleep&playt?
2010. márc. 18. 10:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem folyik ki nekünk sem, szerintem nektek már kicsi az a méret amit használtok.A 7-18kg active babyt vedd.
2010. márc. 18. 10:16
 12/22 anonim ***** válasza:

2. vagyok, szerintem nagyobb méretet vegyél a babádnak.

A libero 5-ös méret pl 10 kilótól van, mi is azt használjuk, az én babám 10 kiló (pedig a 4-es méret elvileg 14 kilóig lenne). Ha neked szimpatikus a pampers, vedd azt, de eggyel nagyobb méretet.

2010. márc. 18. 10:19
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbálj egy nagyobb méretet. Néha nekünk is kifolyik, de nem jellemző (active baby). Viszont most Huggiest vettem. Kisfiam még nincs 8 kg és 8tól javallott. Na ebből kifoly reggelre a pisi. Remélem csak azért, mert még elvileg nagy rá (pedig illik rá).

Lassan én is kipróbálom a tescosat. :)

2010. márc. 18. 10:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyobbat vegyél! Az én babám kb. 10,5 kg-os és már egy méretet ugrani kell, mert ebből a pelusból folyik ki a pisi, ha nagyon teli van, pedig eddig meg voltam vele elégedve. Sleep&play-re ne válts sztem se , mert az nem "mászásbiztos" :))
2010. márc. 18. 10:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor fordul elő baleset, ha a kicsi bugyborékol, mikor gyümilevet kap, akkor abból egy dobozzal is meginna, ilyenkor több a pisi egyszerre, amivel szerintem egy pelus sem bírna el, sőt csere alkalmával még én is öltözhetek át:)
2010. márc. 18. 10:32
 16/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul irtam,7-18kg-ig.Ezt használjuk.
2010. márc. 18. 10:37
 17/22 A kérdező kommentje:
És sajnos aza baj hogy nem nagyvárosba lakunk és igy a tescosat nem tudom megvenni.
2010. márc. 18. 10:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Nalunk is ez van, most mar 3. ejszaka zsinorban. Nem ertem, reggelre az egesz gyerek csupa pisi, vagyis az az oldala amelyiken alszik. Mi is pampert haszanalunk - baby dry - t, fiam 10.20kg mi a maxi plusot hasznaljuk, 9-20kg-ig tehat tuti nem kicsi. Szerintem ez pelus fuggo, bar azt hittem parom nem rakta le e futyit :-), de mindent ugyanugy csinalt mint en, es megis, nekunk a derekanal jon ki a pisi, a pelus meg szaraz!

Azon gondolkodom valtunk Huggies-ra...

2010. márc. 18. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Vegyél eggyel nagyobbat neki, nekünk az segített. Amikor a fiam ekkora volt, nekünk is kifolyt a 4-esből. Amikor áttértünk a 4+ osra, akkor szűntek meg ezek a problémák.
2010. márc. 18. 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:
A 4-es méret helyett a 4+ méretet próbáld ki, de lehet az 5-ös méretet kellene. Nem lehet ezt a pelenkát 18 kg-os koráig használni, hiába írják rá. Az én babám is majdnem 10 kg, és én is most próbálom ki a 4+ méretet. nekünk eddig mindig a méret alsó kg határánál kellett váltani.
2010. márc. 18. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!