Csak nekünk folyik ki már egyre többször ki a pisi az active baby pelenkából?
2. vagyok, szerintem nagyobb méretet vegyél a babádnak.
A libero 5-ös méret pl 10 kilótól van, mi is azt használjuk, az én babám 10 kiló (pedig a 4-es méret elvileg 14 kilóig lenne). Ha neked szimpatikus a pampers, vedd azt, de eggyel nagyobb méretet.
Szerintem is próbálj egy nagyobb méretet. Néha nekünk is kifolyik, de nem jellemző (active baby). Viszont most Huggiest vettem. Kisfiam még nincs 8 kg és 8tól javallott. Na ebből kifoly reggelre a pisi. Remélem csak azért, mert még elvileg nagy rá (pedig illik rá).
Lassan én is kipróbálom a tescosat. :)
Nalunk is ez van, most mar 3. ejszaka zsinorban. Nem ertem, reggelre az egesz gyerek csupa pisi, vagyis az az oldala amelyiken alszik. Mi is pampert haszanalunk - baby dry - t, fiam 10.20kg mi a maxi plusot hasznaljuk, 9-20kg-ig tehat tuti nem kicsi. Szerintem ez pelus fuggo, bar azt hittem parom nem rakta le e futyit :-), de mindent ugyanugy csinalt mint en, es megis, nekunk a derekanal jon ki a pisi, a pelus meg szaraz!
Azon gondolkodom valtunk Huggies-ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!