Mit adhatok uzsonnára 6 hónapos kislányomnak, akinek már 2 hónapja megy a hozzátáplálása?
beszerzési lehetőségek?
Elmész üzletbe,azt veszel zöldséget meg gyümölcsöt basszki.
2 hónapja eteted és nem tudod mit adj,és honnan szerezd be?
Én akartam adni a kisfiamnak cékla-krumpli-alma variációt, és sajna nem jött be, de állítólag szeretik a babák azt is. Veszel céklát, megmosod, megszurkálod, becsomagolod alufóliába, és kb. másfél óra alatt megsütöd. Utána meghámozod, összedarabolod, és főtt krumplival, reszelt almával turmixolod. Nagyon fincsi. (Én ettem meg azt, amit a kisfiamnak csináltam, de azért lefagyasztottam egy adagot, hátha később jobban veszi az akadályt.)
És tényleg ne törődj az első kettővel.
(B)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Az intelligens, kioktató válaszadók "tanácsait" különösen. Végülis mindegy mit eszik egy kisbaba.....:(((((
A 4. és 5. válaszadónak köszönöm szépen. Ők megértették mit szerettem volna megtudni. Hasznos tanácsot adtak. Még egyszer köszönöm. Minden babaételt magam készítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!