60x120 cm-es kiságy kb. meddig jó egy babának? és a 70x140-es? Utána milyen ágyat érdemes venni?
tehát 3 éves korig valószínűleg elfér a 60x120asban? és 3 évesen fektethetem nagy ágyba?
köszi!
Mi 60*120-as ágy 3-4 éves koráig jó a gyereknek. a 70*140-es ágyak általában átalakíthatók, azok akár 12-14 éves korig is jók.
Én a 70*140-es ágyat venném a helyetekben, olyat, ami nem csak átalakítható ifjúsági ággyá, de ki is lehet venni 2-3 pálcikát belőle. A "nagylányom" 15 hónapos, már remekül közlekedik ki-be a "lyukon" az ágyába és nagyon praktikusnak tűnik. Azonban ő még most is úgy alszik, hogy valamelyik oldalnak nekidől, tehát neki kell még a rácsos ágy.
Szia
Amikor a kislányom megszületett rendes kiságya volt, rácsos 120 x 60, de kb 2 hónapja minden éjjel felkelt, mert bevágta a lábát, fejét stb. Szal most vettem neki utazóágyat, viszonylag nehéz volt de találtam olyat amibe belemegy a matracunk, mivel ezekhez az utazos ágyaknak nagyon szar a matraca. Ebbe szépen alszik megint, azóta nincs gond. Ha ezt tudtam volna, akkor rögtön az elején ilyet veszek. Azt nem tom megmondani hogy meddig lesz jó, mivel a kislányom most 9 hónapos. Azért remélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!