éjszakai köhögés mitől?
1-es vagyok
Így van, éjszaka max. 19-20 fok legyen a szobában, ha nem bírja abbahagyni, akkor öltöztesd be és irány a nyitott ablak. Napközben is szellőztess minél többször, illetve legyetek kint sokat a levegőn.
Az én gyerkőcöm kruppra hajlamos. Ebben az időben már kapja a napi 10 csepp Cebiont, hideg párásítót is használunk, ha pedig nekiáll ugatni, van kúpunk.
Az én 2.5 évesemnél készenlétben van a párásító. Mikor első nap befűtöttünk, el kezdett köhögni, száraz lett a levegő, irritálta.
Ha sok az orrváladéka, az is jelentkezhet köhögés formájában, mert a slejm lefolyik hátul a torkára. Ezt úgy szoktam kezelni, h sima sós orrsprével kiporszizom az orrát, majd befújok Nasivinnel, az csökkentőleg hat a váladékra, azt is porszizom ha kell.
4-es vagyok
Nálunk napközben sincs 21-22 foknál melegebb, éjjel pedig 19-20 fok, amit már a gyerkőc 5-6 hónapos korában is így csináltunk. Ez az egészséges, nem a 25 fokos lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!