Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány szót ismer körülbelül 15...

Hány szót ismer körülbelül 15 hónap körüli babátok?

Figyelt kérdés
Tehát amit teljes egészében, tudatosan kimond és használ, persze sejpítve
2015. okt. 28. 18:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon ügyes, nem hiába vagy büszke rá :-) Az irigyekkel meg nem kell foglalkozni :-D
2015. okt. 29. 20:41
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

hahaha :D

Olvastam a múltkori kérdésedet és szinte biztos voltam, hogy ezt is te írtad...

Akkor nem írtam semmit, az elején azt gondoltam, hogy ügyes gyerek, anya büszke, ez rendjén van is így, viszont aztán átmentél - ne haragudj, de igazi (nem büszke hanem) kérkedő anyáva és a válaszolókkal értettem egyet.

Aztán ez meg, hogy újra kiírod egy hónap után, pláne ez a "már nem 170, hanem 175" ... Ultragáz csupa nagybetűvel és biztos vagyok abban, hogy valami a háttérben nem stimmel, önbizalomhiany, vagy nem tudom, ha ebben próbálod bizonygatni, hogy milyen szuperek vagytok...

Mert légy büszke, én is az vagyok, ez a természetes, mégsem irkálom ki havonta, hogy miket tud, pedig lenne okom... Pláne nem számolom így...

Elnézését, ha megbántottalak, nem áll szándékomban, csak ez már tényleg furcsa számomra és kívánom, hogy megold a problémád... :/

2015. okt. 29. 20:43
 13/22 A kérdező kommentje:
belinkelnéd a kérdést? mert szerintem nem én írtam amiről beszélsz..
2015. okt. 29. 20:46
 14/22 A kérdező kommentje:

aha, keversz valakivel.

az én kérdésem ez volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

és én ebben semmi kérkedést nem látok..és nincsen semmi gondom, azontúl hogy rettentő büszke vagyok a gyermekemre..

2015. okt. 29. 20:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor visszaszívom amit írtam.

Szerintem az a nő oltári primitív volt...

Minden jót, jó babázást...

2015. okt. 29. 20:53
 16/22 A kérdező kommentje:
viszont abban tévedtem hogy nem ennél estek nekem hanem annál ahol azt állítottam, hogy bilizni akar, 13 hósan..de azt a kérdést nem találom a kérdéseim között...de biztosan nem arra gondoltál mert az abszolút nem kapcsolódott a beszédhez..
2015. okt. 29. 20:54
 17/22 anonim ***** válasza:
(viszont ezt a görcsös számolást (170, nem, 175) továbbra sem értem, de nem is kell :)
2015. okt. 29. 20:55
 18/22 A kérdező kommentje:
jó semmi gond, sok ilyen típusú kérdés van...én egyáltalán nem szoktam kérkedni, csupán első baba és nem tudom mit mikor kell csinálni és néha magam is meglepődök mennyire ügyes és büszke is vagyok rá ha ebben vagy abban épp jobb mint a korosztálya...ettől nem szeretném kevésbé ha nem lenne az és nem nézem le annak a gyermekét sem aki nem itt tart..
 19/22 A kérdező kommentje:
nem görcsös, hanem kíváncsiság a fejlődési ütemére..jól esik számolni ennyi :)
 20/22 anonim ***** válasza:
Jól van, légy is büszke, én is az vagyok, és addig jó, míg egy gyerek szerető, odaadó közegben nevelkedhet :)
2015. okt. 29. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!