Hány szót ismer körülbelül 15 hónap körüli babátok?
hahaha :D
Olvastam a múltkori kérdésedet és szinte biztos voltam, hogy ezt is te írtad...
Akkor nem írtam semmit, az elején azt gondoltam, hogy ügyes gyerek, anya büszke, ez rendjén van is így, viszont aztán átmentél - ne haragudj, de igazi (nem büszke hanem) kérkedő anyáva és a válaszolókkal értettem egyet.
Aztán ez meg, hogy újra kiírod egy hónap után, pláne ez a "már nem 170, hanem 175" ... Ultragáz csupa nagybetűvel és biztos vagyok abban, hogy valami a háttérben nem stimmel, önbizalomhiany, vagy nem tudom, ha ebben próbálod bizonygatni, hogy milyen szuperek vagytok...
Mert légy büszke, én is az vagyok, ez a természetes, mégsem irkálom ki havonta, hogy miket tud, pedig lenne okom... Pláne nem számolom így...
Elnézését, ha megbántottalak, nem áll szándékomban, csak ez már tényleg furcsa számomra és kívánom, hogy megold a problémád... :/
aha, keversz valakivel.
az én kérdésem ez volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
és én ebben semmi kérkedést nem látok..és nincsen semmi gondom, azontúl hogy rettentő büszke vagyok a gyermekemre..
Akkor visszaszívom amit írtam.
Szerintem az a nő oltári primitív volt...
Minden jót, jó babázást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!