Milyen nevet adnátok 3as ikreknek?
Nekem a te neveidből a Nóra és a Laura tetszik.
Egyébként minden rendben van a babákkal?
Szia!
Hát igen, valószínű így később csak problémát okozna ez a gyerekeknek egy oviban, egy iskolában, egy közösségben, társaságban mindegy is, de emberek és egymás között. Főleg nem beszélve a családról is, hiszen azért te is ha csak megszólítod majd őket, akkor az is lehet bonyodalom, hogy éppen kitől,mikor,mit szeretnél.
Tulajdonképpen én személy szerint, mivel már te is Heni vagy, így egyik kislánynak sem adnám, mert akkor meg abból is lehet(ne)ebből akár egy kisebb atrocitás a lányok között később, hogy na miért pont ő kapta, "örökölte" anya nevét. (De persze ez nem biztos hogy így lenne) Szóval nem rossz ötlet ez,ha egyikük Heni lesz szintén, de én biztos 3 különböző nevet választanék nekik inkább. Amiket felsoroltál te, azok végül is kifejezetten jók. Szerintem. Azért majd ha lesz egy röpke időd :) később írd meg nekünk, mire jutottatok :D Nagyon Jó Egészséget Kívánok Mindannyiótoknak!
Nehogy 3 Henitek legyen! :D:D
Én úgy adnám, hogy Henriett, Petra és Laura.
Ha egy gyerek lenne, akkor még belefér, hogy utánad kapja a nevét, esetleg második keresztnévnek. De a 3-ból melyik lesz "a kis anyu"? Remélem érted mire gondolok.
Én ikrek esetében nem adnám egyiknek a saját, vagy férjem nevét. Szóval én teljesen az általad választott nevek mellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!