Hogyan csináljam az átállást? Hogy ne csak szopiizzon hanem egyen mást is
Figyelt kérdés
7hónapos a pici és nem tudom hogyan csináljam, hogy napi 5x egyen reggeli,tízórai,ebéd,uzsi, vacsi. mikor mit egyen? és kb. mindig abban az idöben egyen pl. ne 2kor ebédeljen. Ja és gyümiket már eszik2008. szept. 11. 14:37
1/1 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen kérdést feltettek már itt, a bal oldali keresőbe rákereshetsz.
Először az ebédet váltsd ki, akkor ehet főzeléket. Egyszerre csak egyfélét vezess be, azt add 4-5 napig. Ha nincs semmi baja tőle adhatsz újabbat. Utánna ha ez már megy, akkor a tízórait vagy az uzsit. Akkor adhatsz gyümölcsöt, tejpépet neki.
Szerintem ne görcsölj azon hogy mindíg percre pontosan ugyanakkor egyen( a lányommal így jártam, és hülyeség volt), inkább csak nagyjából azonos időbe.
Nálunk attól függ, hogy reggel mikor kelünk. Nagyjából 7-8 körül reggelizik tápszert, 10 körül gyümit, 12-13 körül ebéd, 16-17 körül uzsi, 19 körül vacsi, 20 körül lefekvés előtt tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!