Van külön újszületteknek tea? Mit adhatok neki ha szomjas?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy két hetes kisfiam még nem álltr be rendszertelenül eszik és rendszertelenül alszik.2hét múlva menni kell dokinénihez tanácsadásra akkor ezt hogy oldom meg?volt már valaki hasonló helyzetben?Hogy tudom rászoktatni a rendszerességre anélkül,hogy hagynám sírni?2008. szept. 11. 13:33
1/8 anonim válasza:
A legjobb amit tehetsz, hogy mellre teszed. Állítólag szoptatásnál először híg folyadék ürül, ami pont a baba szomját oltja, aztán jön a sűrűbb, ami az éhséget csillapítja. Szerintem a védőnőnél senki sem fog fennakadni ezen.
Ha valamiért ez a módszer nem jó neked, akkor is inkább felforralt és lehűtött csapvizet adj neki, mert a tea egyrészt mégiscsak mesterséges anyag, másrészt az íze miatt bezavarhat a szoptatásba (előfordulhat, hogy jobban ízlik neki, mint a tej).
Egyébként ne izgulj azon, hogy 2 hetesen még nincs rendszer. Ez be fog állni. Ha a védőnő erőlteti a rendszerességet, hagyd rá, úgyis ti ketten érzitek, mi a jó mindkettőtöknek.
2/8 anonim válasza:
Úgy van ahogy az előttem szóló mondja. Amíg szoptatni tudsz ne adj neki mást tedd mellre ha éhes ,ha szomjas. Így ha minden jól megy tudsz majd sokáig szopiztatni
3/8 A kérdező kommentje:
ez világos de mi van ha a városba kell vinnem ott hogy szoptatom?ö igényli majdnem folyamatosan.
2008. szept. 11. 14:13
4/8 anonim válasza:
tELJESEN IGAZUK VAN AZ ELŐTTEM HOZZÁSZÓKÓKNAK. Ne törődj senkivel! Én mindig mellretszem akárhol is vagyunk. Persze nem provokálva, de ha a babám szomjas-éhes kit érdekel. Ez a legfontosabb.
5/8 anonim válasza:
Részben egyet értek az előttem szólókkal.Mi is a legnagyobb melegben születtünk,mondjuk nekünk bejött a 3óránkénti evés,de azt megfigyeltem ha nagyon meleg van akkor igen is kell neki a víz.Volt,hogy üvöltött a cicit kiköpte és mikor adtam neki vizet megnyugodott.Nekem a drnőm és a védőnőm is mondta,sőt a családunk összes szült-női tagja.Próbáltam a teát is neki,de nem igazán jött be..mi már pohárból iszunk,jobban bejött mint a cumisüveg..azt csak erőltettem,de totál bezavart a cicizésben.MA pl.nekem is felkelt és meg kellett szoptatnom a védőnő várójában ,ahol volt ffi is,elfordultam,két széket összetoltam,felraktam a lábam az ölembe kaptam és ettünk kicsit.Nem érdekelt ,hogy mit gondoltak,de mindig jobb volt mint ha üvöltött volna.9hetes baba mamája
6/8 anonim válasza:
Én mecsek baby teát szoktam neki adni a szomjúságra,főleg a nagy melegekben,néhány korytot két evés közt,de csak gyengére főzve és mi a csuklást is evvel szüntetjük meg.Ez emésztést elősegítő,megszünteti a hasfájást.
7/8 anonim válasza:
A nagy melegben és hasfájásra én is adok a babámnak MECSEK Baby teát (gyógyszertárban, DM-ben is lehet kapni). Sokan azt mondják ez nem kell, de a mi babánk szereti és mellette szopik rendesen!!!
8/8 anonim válasza:
Nálam is bevált Mecsek Baby. Azt adtam a kislányomnak első perctől kezdve, és ennek köszönhetően nem voltunk hasfájósak és szereti is a pici. Én még használom a Babamosoly teát, az is nagyon jó hasfájásra, és szomjoltásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!