Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi főzelék vagy krumpli-gy...

Mennyi főzelék vagy krumpli-gyümi az, ami helyettesít egy főétkezést? Mennyi idő alatt lehet eljutni odáig?

Figyelt kérdés

Ma is kapott alma-krumplit, egy fél almát és fél krumplit csináltam meg.Ennek a bő felét megette.Aztán sírni meg mozgolódni kezdett,ebből gondoltam,hogy már elég volt.Aztán még 10 perc múlva megevett 150ml tápszert.

Hogy megy az átváltás tápszerről szilárd ételre??

És baja nem lesz tőle ha túleszi magát?

Leht,hogy kicsit hülyeség amit kérdezek,de első baba és nem tudom ,hogy megy ez.

2008. szept. 11. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Túlenni nem fogja magát, hiszen ugyanúgy, mint a felnőttek, ő is érzi, hol az elég. ha nem kell neki, "szólni" fog. Az átváltás csak türelemmel megy. Nagyon jól csinálod, csak annyit adj neki, amit szívesen fogad és ha még éhes, kínáld tápszerrel. Mindig egy picit többet adj neki a főzelékből és kevesebb tápszert. Talán próbálj ki más ízeket is, van ami lehet hogy jobban ízleni neki ennél. Nálunk pl a sütőtök nagy favorit volt, neki "mindegy" mit adsz ebédre. Nincs kialakult fogalma arról, mi az ebéd, tehát akár a gyümölcs is az lehet. Nem írtad, nmilyen idős a babád, de ha lehet, tehetsz neki bele húst is (nálunk mindent azzal eszik és sokkal jobban ízlik neki). Gondolj bele, a tápszer édes, ez után nehéz átállni más ízre. Ne aggódj, minden rendben lesz!
2008. szept. 11. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:
4 hónapos a baba.
2008. szept. 11. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az előző válaszoló vagyok. Négy hónaposan még nem ehet husit, de ennyi idősen nagyon szépen eszik. Várj még szerintem 2-3 hetet, esetleg 1 hónapot és biztos, hogy ebédre már csak főzelék lesz:-)
2008. szept. 11. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2008. szept. 11. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!