Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit javasoltok?

Ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 10 hónapos a fiam! Átestünk már a hasfájós korszakon, aztán kibújt 2 db foga, nemrég voltunk betegek, de most minden rendben. De az a bibi, hogy egyszerüen nem tudom felfogni, miért nem alszik éjszaka. Pedig már velünk alszik, de akkor is kismilliószor felébred. A következöt csinálja: Felébred, fölveszem visszaaltatom elalszik a kezemben hamar, de ahogy tenném le, már kel is, és sír. És ezt egy éjszaka képes 6-7 x is eljátszania, akkor jön a férjem Ö probálja de ugyanez, majd nagy nehezen elalszik köztünk... Nade ez már 10 hónapja tart, hogy valamiért nem alszunk éjszaka, és már nagyon dühit, illetve nagyon fáradt vagyok ez miatt nappal, de ugyanakkor azért ez aggasztó. Szóval nem értem, hogy miért nem alszik :( Valaki segítsen, vagy mit csináljak? Vagy ez így lesz, kitudja meddig?

2015. okt. 21. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy tipp a kisfiamból kiindulva:

nem lehet, hogy az a baj, hogy nappal keveset alszik? Lehet furcsán hangzik, de az én fiam ha nem alussza ki magát nappal (ez egy huzamban most két és fél órát jelent, 14 hónapos), szóval ha nem alussza ki magát, vagy nem a megszokott időben fürdetem, és teszem le aludni (születése óta kb minden nap ugyanakkor fürdik, nagyon ritka, hogy nem) akkor lesz nyűgös éjszaka, és sír fel.

Biztosan hülyén hangzik, de ő a fáradságtól nem tud nyugodtan aludni este, aztán egy ilyen estét követően nappal "bepótoltatom" vele a kimaradt alvást, így a következő éjszaka úgy alszik, mint a tej...

Szerintem próbáld meg nappal valahogy délelőtt is és délután is alvásra bírni, hátha...

2015. okt. 21. 21:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Azért van ez így, hogy egyszer alszik, mert eddig reggel 10-kor aludt, meg dé.u 3 kor. De azért nem altatom már így mert nem alszik el már. A fürdetés az mindig 8 kor van. Születése óta.
2015. okt. 22. 09:15
 13/13 anonim ***** válasza:
kitolni a fürcsit este 10 re tornáztatni kicsit kifárasztani aztán dudolni mert ha érzi hogy feszültség van akkor ő is nyugtalan lessz ,mikor felkel ölelni simogatni ne érezze a feszültséget és hamar vissza alszik
2015. nov. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!