Szerintetek elmennyek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 10hónapja szültem. És azóta olyan vagyok mint a fos, fáj a fejem mindennap, álmos vagyok, fájna az izületeim. Lehet rámférne legalább egy vérvétel, hogy okosabb legyek mert tuti valami vitaminhiányom van. Sápadt is vagyok... Valaki volt igy?2015. okt. 21. 09:27
1/2 anonim válasza:
Ez azért nem annyira szokatlan,hogy fáradt vagy egy baba mellett,hidd el.Nem feltétlenül fizikailag,agyilag is leterhelődsz és attól is érezheted magad gyengének.
Egy vérképet nem árt csináltatni,lehet,hogy vashiányos vagy.Szedhetsz vitamint is,hátha segít.
2/2 anonim válasza:
Persze, elmehetsz, semmit sem vesztesz vele. Én ajánlom Mg szedését is, illetve lehet, hogy vashiány is fent áll, de lehet hogy csak nagyon elfáradtál és jót tenni egy nap semmit tevés:)
Amúgy javítanék: mennyek-menjek, a helyes. Bocs, magyar szakos voltam. Vagyis a helyes, "elmenjek?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!