Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Anyósom egyre jobban...

Anyukák! Anyósom egyre jobban kiakaszt, jól gondolom?

Figyelt kérdés
Van egy babám, első gyerek, első unoka. Anyósom nagyon oda van érte, látszik ő minden boldogsága. Ez idáig nem is baj, csak azt kezdtem észrevenni, hogy olyan, mintha versenyeztetné, hogy kit szeret jobban a gyerek. Ha emgem puszilgat a gyerek, azt akarja, hogy őt is puszilgassa és ha ő vigyáz rá, mikor visszajövük már ilyennel fogad, hogy őt is puszilgatta a gyerek, őt is úgy ölelgeti, utána is úgy sír stb. Nekem ez nagxon rosszul esik, bár nem mondom. Ez normális viselkedés egy nagymamától? Vagy én vagyok túl féltékeny? Úgy gondolom, hogy az anya-gyermek kapcsolat a legerősebb, mit akar elérni? Amúgy egy éves lesz a babám.

2015. okt. 20. 00:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elég nagy önbizalomhiányod van.

Nálunk is ilyesmi anyósom. Én viszont nem versenyzem vele. Sokszor engedem, hogy kettesben legyenek, 2 és 2,5 évesen is 1 hetet volt nála a fiam. Büszkélkedett, mennyi mindent tanított neki, és hogy vele miket csinál.

Meg hogy ahogy megjelenek, hisztis lesz, addig meg mintagyerek...

De én ezt nem veszem magamra A fiamnak én vagyok az anyukája, senki sem lesz fontosabb neki mint én (egy jó ideig).

Viszont én örülök, hogy a mamával is elvan, és jól érzi magát. Így nyugodt szívvel bízom rá, ha a szükség úgy hozza.

Szóval ne felejtsd, te vagy annak a picinek az anyja, és hiába teper anyós, az is maradsz!!! Mindig is jobban fog szeretni!

2015. okt. 20. 10:49
 12/13 anonim ***** válasza:

"ha ő vigyáz rá, mikor visszajövük már ilyennel fogad, hogy őt is puszilgatta a gyerek, őt is úgy ölelgeti, utána is úgy sír stb."

Mondd meg neki, hogy jólvan mama, de tudja, ANYA csak egy van. Hátha lehervad a vigyor az arcáról.

2015. okt. 20. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:
"Meg hogy ahogy megjelenek, hisztis lesz, addig meg mintagyerek..." Ez a mondat nekem csak azt árulja el az anyáról, hogy milyen jó, és belsőséges a kapcsolata a kicsivel. Ugyanis mindenkinél jónak kell lenni, meg kell felelni, de ha anya megjön, akkor a felgyülemlett "jóságot" feszültséget ki lehet engedni. Anyával lehet feloldódni :) Ez visszanyal a nagyinak :)
2015. okt. 20. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!