Ti, hogyan töltetek el egy napot 8 hos babátokkal?
SZia.
Mi napjain is pont hasonloak,de én nem tudom az én kislányom nem nagyon akar játszani,ha leteszem el van kb 10 percig na lehet néha több,de csak nyujtsa kacsiját h vegyem fel.Mi fözésünk általában kinos mert nem akar maradni se a járokában,sem a ketrecben csak kézben...Lehet nagyon fel van szoktatva?Mit csináljak tanácsod lenne?Ja és csak még annyi apukájához bizon nem nagyon akar menni....
Miénk ijen:
Reggel 6 körül kel,akkor tejci üvegböl mivel nem kellett neki a szopi és áttértünk tetrás tejre.Akkor vissza alszik kb 8-ig,utána ha kér megint kap pár korty tejcit de ha nem akkor az már 9-10 között tejpép,kicsit játszunk 11 felé alvás,12-13 között megy az ebéd valamijen fözi,utana játszás akkor ha szép az idö kimegyünk kb 4-5 felé alvás de csak ojan 20 perceket alszik.6 felé megy gyümölcsös pép v jogurt kicsit járokázunk ,hintázunk ami éppen megfelel,7-8 között fürdetés,tejci üvegböl és leginkább reggelig meghuzza az alvást!Na ez lenne kb mi egy napunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!