Mibe öltöztessem a babámat 10fokba? -most mennénk sétálni! 6 hónapos.
Én az overált már 2 hete eltettem.
Így szoktam vinni (mondjuk 1 éves de csak ül a kocsiban nem jár még), hosszú ujjú body, hosszú ujjú póló, kardigán, tavaszi de bélelt kabát, alul pedig harisnya és bélelt naci, cipő, tavaszi pamut sapka (ami takarja a fülét). Ja, és a lábzsák is rajta van a kocsin.
Első ha most ilyen klassz időben overállt adsz a babádra, akkor a minusz tíz fokban mit adsz rá??
Én egy hosszú ujjú bodyt, zoknit, vastagabb nadrágot, kapucnis pulcsit vékonyabb sapival és egy dzsekit adok a fiamra (5.5 hónapos). Már 3 hete elraktam az overállt.
Az én fiam is 5,5 hónapos. Overált már rég nem adok rá.
Hosszú ujjú body, harisnya, zokni (mert másképp nem tudom ráadni a cipőt, mert kicsit még nagy), kantáros nadrág, pulcsi, vékonyabb sapi és egy kocsikabát. A lábzsák még rajta van a kocsin. Ha meg kicsit hidegebb van, betakarom egy pléddel.
J.
Hosszú ujjú body, rugi, vékony tavaszias overál, tavaszi sapi (ami a fülét is védi) vékony pokróc, lábzsák.
5,5 hónapos. A téli overált már én is elraktam 1-2 hete.
Én overálban vittem,alatta hosszú body,rugi,vékony kardigán.
Sapka meg még a téli,mert itt pesten nagyon fúj a szél...
Az overál szerintem főleg ez miatt kell még.
5hós
Ja,még annyit,hogy amennyi mindent ráadtok,annál sokkal egyszerűbb és kényelmesebb beletenni az overálba.Nekem és neki is.
5hós
Ha izzad az overáll alatt, akkor mit csinálsz? Lekapod róla, vagy inkább izzadjon? Egy kardigánt könnyebb levenni, de akkor is marad rajta egy kiskabát. A gyerekeknél is él az a szabály, hogy rétegesen! Úgy, mint a felnőtteknél.
Ha meg 80-nal fúj a szél, ki sem viszem a gyerekem. De 10fokban igazán nem kell már az overáll...
overál...
és had tudjam már, h mikor hova viszem a fiamat. mitől izzadna? nem vagyok elmebeteg, normálisan öltöztetem. szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!