Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babával szabad"kóstol...

10 hetes babával szabad"kóstoltatni"ezt-azt?

Figyelt kérdés
Anyatejes babáról van szó. Azért az idézőjel, mert nem megetetni akarom, csak megnyalatni vele pl az almát ha épp azt eszem. Ennyitől ugye nem lesz baja?
2015. okt. 13. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
De a kérdező nem is hozzátáplálásról beszél, hanem hogy időnként belenyal egy almába. Azért ettől nem nagyon lesz baja.
2015. okt. 13. 13:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Így van, nem evett egy falatot sem, csak megnyalta. Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 13. 13:19
 13/22 anonim ***** válasza:
48%
Semmi baja nem lesz, ha megnyalja az almát. Én lányom is megnyalta, mikor érdeklődve nézte mi az ott és tetszett neki az új inger.
2015. okt. 13. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:
48%
A világon semmi baja nem lesz, az én fiam is megnyalta ennyi idősen az almát, barackot, sárgadinnyét. Nem evett belőle, csak megnyalta.
2015. okt. 13. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
33%

Úgy beszéltek, mintha ciánkapszulát akarna vele etetni...

Kérdező, semmi baja nem lesz.

Az én lányom 97-ben született, akkor még négy hetesen gyümölcslé, hat hetesen gyümölcspép, három hónapos korban főzelék volt a divat. Hidd el, a gyerek most is pont olyan gyerek, mint akkor... a túlzott óvatosság miatt meg is lehet nézni a mai kicsiket, nulla immunrendszer, táplálékallergia meg semmivel sem lett kevesebb.

2015. okt. 13. 14:00
 16/22 anonim ***** válasza:
De mi a bánatnak?
2015. okt. 13. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
Mert a kezemben volt, nagyon ácsingózott érte. A kisvonatot is megnyalja, annak mi értelme van? A babák így tapasztalják meg a világot. Nem értem, mi ezzel a gond.
2015. okt. 13. 14:33
 18/22 anonim ***** válasza:

15-ös!

Menj már! Hol volt ez divat? Itt biztos nem!

Már 84-ben is csak a 6. hónaptól kapott mást a lánOm anyatejen kívül!

2015. okt. 13. 16:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Húgom 97-ben született, és neki is azt javasolták, hogy 4-6 hónapos kor között kezdjük a hozzátáplálást, direkt megkérdeztem édesanyámat. Pedig falusi védőnőnk és gyerekorvosunk volt, tehát nem is valami fejlett városban laktunk.
2015. okt. 13. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
13%

Előszedhetem a papírt, amit a védőnő adott... húgom egy évvel később szült, akkor kezdték a hat hónapos kort ajánlani hozzátáplálásnak.

95-ben érettségiztem eü szakközépben, mi is három hónapos kort tanultunk főzelékre, illetve 4 és 6 hetet a gyümölcslére és pürére.

Nullázhattok nyugodtan...

2015. okt. 13. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!