Anyatejes babáról van szó. Azért az idézőjel, mert nem megetetni akarom, csak megnyalatni vele pl az almát ha épp azt eszem. Ennyitől ugye nem lesz baja?
De a kérdező nem is hozzátáplálásról beszél, hanem hogy időnként belenyal egy almába. Azért ettől nem nagyon lesz baja.
2015. okt. 13. 13:14
12/22 A kérdező kommentje:
Így van, nem evett egy falatot sem, csak megnyalta. Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 13. 13:19
13/22 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha megnyalja az almát. Én lányom is megnyalta, mikor érdeklődve nézte mi az ott és tetszett neki az új inger.
2015. okt. 13. 13:40
14/22 anonim válasza:
A világon semmi baja nem lesz, az én fiam is megnyalta ennyi idősen az almát, barackot, sárgadinnyét. Nem evett belőle, csak megnyalta.
2015. okt. 13. 13:54
15/22 anonim válasza:
Úgy beszéltek, mintha ciánkapszulát akarna vele etetni...
Kérdező, semmi baja nem lesz.
Az én lányom 97-ben született, akkor még négy hetesen gyümölcslé, hat hetesen gyümölcspép, három hónapos korban főzelék volt a divat. Hidd el, a gyerek most is pont olyan gyerek, mint akkor... a túlzott óvatosság miatt meg is lehet nézni a mai kicsiket, nulla immunrendszer, táplálékallergia meg semmivel sem lett kevesebb.
2015. okt. 13. 14:00
16/22 anonim válasza:
De mi a bánatnak?
2015. okt. 13. 14:16
17/22 anonim válasza:
Mert a kezemben volt, nagyon ácsingózott érte. A kisvonatot is megnyalja, annak mi értelme van? A babák így tapasztalják meg a világot. Nem értem, mi ezzel a gond.
2015. okt. 13. 14:33
18/22 anonim válasza:
15-ös!
Menj már! Hol volt ez divat? Itt biztos nem!
Már 84-ben is csak a 6. hónaptól kapott mást a lánOm anyatejen kívül!
2015. okt. 13. 16:34
19/22 anonim válasza:
Húgom 97-ben született, és neki is azt javasolták, hogy 4-6 hónapos kor között kezdjük a hozzátáplálást, direkt megkérdeztem édesanyámat. Pedig falusi védőnőnk és gyerekorvosunk volt, tehát nem is valami fejlett városban laktunk.
2015. okt. 13. 16:36
20/22 anonim válasza:
Előszedhetem a papírt, amit a védőnő adott... húgom egy évvel később szült, akkor kezdték a hat hónapos kort ajánlani hozzátáplálásnak.
95-ben érettségiztem eü szakközépben, mi is három hónapos kort tanultunk főzelékre, illetve 4 és 6 hetet a gyümölcslére és pürére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!