Mikortól mostátok a baba fogát? És mivel, hogyan? Fogkrémmel?
Figyelt kérdés
10 hónapos a kisfiam, és már van két foga? Néha érzem mintha "szájszaga" lenne.2010. márc. 16. 09:29
1/8 anonim válasza:
Én amikor csak 3-4 foga volt sima fogkefével mostam neki, most 15 hónapos, és már 10 foga van, gyerek fogkrém és fogkefe. Már annyira tudja, hogy fogmosás van, hogy este fürdéskor már sikít a fogkrémért.
2/8 anonim válasza:
Mi azota mossuk,mioita kinőtt neki az also két foga,kb 8 honapos korátol.Vettem neki babáknak valo fogkrémet és fogkefét"ELMEX"-et.
3/8 A kérdező kommentje:
És hogyan mossam? Vízzel öblíteni?
2010. márc. 16. 09:44
4/8 anonim válasza:
Amig nem tud öbliteni,kiköpni a szájából a fogkrémet,addig nem szabad vizet,fogkrémet használni! Addig elég egy gézdarabbal letörölgetni,vagy lehet kapni gumisörtés babafogkefét,azzal megdörzsölni és kész.
5/8 anonim válasza:
Bocs, hogy kérdezek! Gyógyszertárban nem lehet kapni valami ettől olcsóbb "babafogkefét", vagy valami ujjra húzhatós fajtát????
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekünk van ilyen Mam-os, akkor az bőven elég?
2010. márc. 16. 10:57
8/8 anonim válasza:
egy eves kora ota, de mar hat hos kora ota volt "buzoganya". (hat hosan 6 foga volt, most egy eves, 16 foga van).
kb 10 hos kora ota elotte mosunk fogat, meg engedjuk, hogy o "sutulja" a fogunk, ezert o is nagy orommel mos fogat :D
bar kicsit aggaszto, hogy nem kopi ki a fogkremet, hanem megeszi, dehat gondolom az a felborsonyi mennyiseg nem art meg neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!