Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb pelenka és...

Melyik a legjobb pelenka és törlőkendő?

Figyelt kérdés
Irjátok le tapasztalataitokat! Nem tudom hogy milyet vegyek.Föleg törlőkendőből van sok fajta. És kezdésnek mennyit kell venni belőlük?
2008. szept. 10. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Az attól is függ,hogy mennyire érzékeny a babád böre.Mink pampers pelust haszna´lunk,és egy egyszerü törlökendöt.Nincsen márka´ja,a lidl-böl van,és jó.Annak a szerepe,csak törölni.A pelus a lényeg.
2008. szept. 10. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Libero pelus, Gabi minden más babadolog nálunk, így a törlőkendő is.
2008. szept. 10. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekünk a Rossmann-os pelus és a Pampers vált be.

Törlőkendőből is jó a Rossmann-os, Pempers, Johnsons.

Eleinte mindkettőből fog fogyni bőven, pelust szerintem csak egy csomaggal vegyél először, mert hamar kinőheti a baba, vagy lehet hogy nem leszel vele megelégedve.

Törlőkendővel ugyanez a helyzet, az meg attól függ a baba mennyit termel.

2008. szept. 10. 15:20
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Libero pelenka

Pampers, Nivea törlőkendő

2008. szept. 10. 15:21
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Amíg újszülött, és nem sokat mozgolódik, szinte bármelyik (nem gagyi-neylonos külsejű)pelus megteszi.Igazán akkor derül ki, h neketek melyik a jó, mikor elkezd kúszni-mászni.Van, aki azt mondja, h a pampersből kifolyik a pisi, nekünk nem folyt.Én használtam darabra vehetőt is, pamperst, tescosat, de végül is a liberónál maradok.Nagyon figyelni kell az akciókat,a dm-es kuponokat, és a 15%-os akciót érdemes nagyon pelusra kihasználni.

Nekünk a mini méret csak 1,5 hós koráig volt jó,a midi 9 kilóig, és ha figyelsz az akciókra 40ft alatt megúszod darabját.Háát,törlőből tényleg nagyon sok fajta van, és tényleg annál jobb, minnél drágább, némelyiknek 10ft körül jön ki darabja, szerintem ez túlzás.Ennél is csak azt tudom mondani, hogy 1-et fizet,2-őt kap akció gyakran van pl. a tescóba, iil.sokszor csomagolnak 2-3 csomaggal egybe akciós áron-Nekem a neogranormon törlőkendő nagyon tetszik, isteni az illata, és a baba egész testét lehet vele törölni, ill.elég nedves is.Ezekben a nagy melegekben sokszor jól jön felfrissíteni a babát, ő is izzad szegénykém.Amúgy a dm-eset is használom, kettő db.800 ft, ha egyben veszed, és elég jó.Ha bekakál, amúgy s

az a legjobb, ha lemosod a csapnál, mert nem győznéd törlővel, én inkább csak utazáskor szoktam törlőzni.

2008. szept. 10. 15:26
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Nekünk pont újszülött korában voltak bajok a folyékony kaki miatt...és most hogy kúszik-mászik már oké mindegyik, amelyik súlyban megfelel. Törlőkendő : rossmannos szerintem büdi (de ez egyén függő nyilván :)) Huggiest viszont szerintem ne vegyél, mert nagyon nagyon szakad és kicsi is, idegesítő mikor tiszta olyan a gyerek és próbálod a csomagból kiszedni a törlőt, de folyton beleszakad!!!! :(( grrr. nekünk lidl-s van ált., és ha akciós 2-3 csomis van akkor pampers.
2008. szept. 10. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

Nekünk popsira a Tescoban is kapható Baby Bruin jött be: izraeli márka, nagyon profi: siklik a bőrén, isteni illata van, abszolút bőrbarát, az ára is barátságos: 370 Ft/90 db az utántöltő, de lehet dobozosan is kapni, az egy százassal drágább. Nekem anno a védőnő és gyógyszerész ismerősöm ajánlotta.

Arcra, egyéb helyekre én a DM-es babylove törlőkendőket használom.

2008. szept. 10. 17:45
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Előző vagyok: pelenkából is a DM-es Babylove jött be, még sosem folyt ki belőle semmi (nem úgy, mint a Pampers-ből-legalábbis nálunk).
2008. szept. 10. 17:46
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Baby Bruin popsitörlő és libero pelus.
2008. szept. 10. 18:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A pampers nekünk sem vált be. Folyton kifolyt belőle minden.

A liberoba nyáron ebben a melegben mindig bepállot a feneke.

Nekünk a Huggies vált be, és a DM-ben 40 Ft dbja, 15%-os kuponra meg még olcsóbb.

Ha megszületik a babád, a DMben ki lehet váltani a bababonus kuponokat, amivel kedvezményesen vásárolhatsz különféle pelenkákat. Mi is így próbáltunk ki egy csomót.

Popsitörlőből viszont a pampers vált be, a dmben van 7 csomagos kivitel is.

2008. szept. 10. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!