Melyik a legjobb pelenka és törlőkendő?
Nekünk a Rossmann-os pelus és a Pampers vált be.
Törlőkendőből is jó a Rossmann-os, Pempers, Johnsons.
Eleinte mindkettőből fog fogyni bőven, pelust szerintem csak egy csomaggal vegyél először, mert hamar kinőheti a baba, vagy lehet hogy nem leszel vele megelégedve.
Törlőkendővel ugyanez a helyzet, az meg attól függ a baba mennyit termel.
Libero pelenka
Pampers, Nivea törlőkendő
Szia!
Amíg újszülött, és nem sokat mozgolódik, szinte bármelyik (nem gagyi-neylonos külsejű)pelus megteszi.Igazán akkor derül ki, h neketek melyik a jó, mikor elkezd kúszni-mászni.Van, aki azt mondja, h a pampersből kifolyik a pisi, nekünk nem folyt.Én használtam darabra vehetőt is, pamperst, tescosat, de végül is a liberónál maradok.Nagyon figyelni kell az akciókat,a dm-es kuponokat, és a 15%-os akciót érdemes nagyon pelusra kihasználni.
Nekünk a mini méret csak 1,5 hós koráig volt jó,a midi 9 kilóig, és ha figyelsz az akciókra 40ft alatt megúszod darabját.Háát,törlőből tényleg nagyon sok fajta van, és tényleg annál jobb, minnél drágább, némelyiknek 10ft körül jön ki darabja, szerintem ez túlzás.Ennél is csak azt tudom mondani, hogy 1-et fizet,2-őt kap akció gyakran van pl. a tescóba, iil.sokszor csomagolnak 2-3 csomaggal egybe akciós áron-Nekem a neogranormon törlőkendő nagyon tetszik, isteni az illata, és a baba egész testét lehet vele törölni, ill.elég nedves is.Ezekben a nagy melegekben sokszor jól jön felfrissíteni a babát, ő is izzad szegénykém.Amúgy a dm-eset is használom, kettő db.800 ft, ha egyben veszed, és elég jó.Ha bekakál, amúgy s
az a legjobb, ha lemosod a csapnál, mert nem győznéd törlővel, én inkább csak utazáskor szoktam törlőzni.
Nekünk popsira a Tescoban is kapható Baby Bruin jött be: izraeli márka, nagyon profi: siklik a bőrén, isteni illata van, abszolút bőrbarát, az ára is barátságos: 370 Ft/90 db az utántöltő, de lehet dobozosan is kapni, az egy százassal drágább. Nekem anno a védőnő és gyógyszerész ismerősöm ajánlotta.
Arcra, egyéb helyekre én a DM-es babylove törlőkendőket használom.
A pampers nekünk sem vált be. Folyton kifolyt belőle minden.
A liberoba nyáron ebben a melegben mindig bepállot a feneke.
Nekünk a Huggies vált be, és a DM-ben 40 Ft dbja, 15%-os kuponra meg még olcsóbb.
Ha megszületik a babád, a DMben ki lehet váltani a bababonus kuponokat, amivel kedvezményesen vásárolhatsz különféle pelenkákat. Mi is így próbáltunk ki egy csomót.
Popsitörlőből viszont a pampers vált be, a dmben van 7 csomagos kivitel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!