Miéer nem alszik a kislányom?
Figyelt kérdés
Kislányom egy hét múlva 4 hónapos lesz.Nappal soha nem volt egy jó alvó,de szerencsére éjszaka bepótolta,ujszülött korától egyszer ébredt esténként.Egészen 2 héttel ezelőttig.Azóta egy káosz az életünk.Általában 8 körül fürdünk(ez eddig be is vált),aztán szopcsi majd alvás.Eztán az én picikém alszik egészen pontosan éjfélig.Órát lehetne hozzá igazitani és pattan ki a szeme.Ilyenkor cicizik kicsit,de van mikor egyből visszaalszik.Történt olyan is hogy hajnal 2-ig fent volt.Aztán fél 3-kor (pontosan!!!)újabb ébresztő.Na ilyenkor már nem eszik de csak ugy hajlandó visszaaludni ha magamhoz huzom.Aztán reggelig nincs megállás.Néha óránként ébresztőt fúj.Már megpróbáltam mindent."Suttogós módszer"-t is,aztán meg azt is hogy vizet adok neki inni vagy teát,és nem szoptatom.Fogalmam sincs hogy mit tegyek,de már gyomorgörcsöm van ha jön az este.Ja amúgy már kibújt egy fogacska(elég korán),tudom ez is befolyásolja az alvást,de akkor sem értem hogy éjfélig akkor miért nincsen gond.Egyáltalán honnan tudják a babák álmukban hogy mikor kell ébredni?Mert már próbáltam kitolni a fektetési időt este,de ez sem vezetett eredményre.Én rontottam el?És ha igen akkor mit tehetnék hogy minden olyan legyen mint ezelőtt?Segítsetek!!!!!2008. szept. 10. 14:49
1/3 anonim válasza:
A lányom 7,5 hónapos.Nálunk ez megy már több mint 4 hónapja.majd idövel javul mindenki ezt mondja.Már én is próbáltam mindent.Csak cicivel hajlandó tovább aludni.Van mikor 7x8xfelkel az éjjel.Gondolhatod már ,kivagyok.Most kezd javulni a dolog,már "csak "3x 4x kelünk.Már foga van 2 hónapja,nálunk az sem.Lehet nektek a fogacska okoz gondot.lényeg legyél vele sokat a levegön.Délelött,és után is.Ne idegeskedj,e´s mikor ö pihen,dölj le te is.Majd javul.Kitartás.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Mi két hét múlva leszünk 4 hónaposak és nálunk is ez van. Bár most éjjel csk egyszer keltünk. De nálunk is előfordul, hogy óránként van ébresztő. Az enyém nem szopizik ugyn, de enni nem kér éjjel. Néha iszik és kész. A múltkor például felébredt, felkeltem hozzá, meglátott, elvigyorogta magát, betettem a cumit a szájába és aludt tovább. Azt olvastam , hogy éjjel is ellenőrzik hogy anya megvan-e, nem hagyta e őt magára. A foga is zavarhatja esetleg környezetváltozás. Néha én sem tudom. Az én lányom ma például reggel tíztől délután háromig ordított és fogalmam sincs, hogy miért. Evett, de a végén már az sem kellett neki. Végre nagynehezen elaludt.
Kitartás. Nekem is azt mondták, hogy idővel jobb lesz!
3/3 anonim válasza:
Azt olvastam,hogy megérzik az évszakok változását a babák és másként alszanak.Az én fiam még csak 2 hónapos múlt,de nálunk is ez van pont 2 hete.Elötte egysezer kelt fel éjjel 4 órakor.Evett és aludt tovább rögtön.Mostanában éjfél körül is ébred és nehezebben alszik vissza.Viszont tegnap éjjel ismét csak egyszer kelt fel fél 5-kor.Remélem visszaállnak.Válaszolni ugyan nem tudok a kérdésedre,de nálunk is 2 hete tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!