Jó a lesz a lányomnak a babaúszás, vagy még inkább ne próbálkozzunk meg vele?
Figyelt kérdés
Ma voltunk ortopédián, és a doktornő azt mondta, terpeszbetétes pelust vagy nadrágot adjak rá, mert hogy bal oldalon kattan a csipő.
Ebben a hónapban 19-én lesz 4 hónapos a lányom, ha megkapta az oltás következő héten vinném babaúszásra!
Elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy jót tesz-e majd neki, ha elvinném őt babaúszásra?
Várom a véleményeteket és gyógytornász véleményére is kíváncsi vagyok!
2008. szept. 10. 14:27
1/3 A kérdező kommentje:
Sikerült vennem és ráadtam a terpeszbetétes pelust!
Ezt elfelejtettem írni!
2008. szept. 10. 14:29
2/3 anonim válasza:
Szia.Mi 17 hetesek vagyunk,és járunk "úszni".Azt nem tudom,h a csipőjének jót tesz-e,de a gyereknek általánosan igen.Nem mindegy,h melyikre viszed.Sztem a pancsolósnak nincs értelme,a poroszos-amikor víz alá meríted,lebegteted a víz felszínén stb.-viszont nagyon jó.Víz biztonsága lesz a gyereknek,és megtanul feljönni a felszínre és a hátán fekve nyugodtan megvárni,amíg segítséget kap.Kérdezd meg az oktatót,h van-e vmi speckó vízi gyakorlat a baba csípőjére,hátha akkor otthon fürdés közben is tudnád vele végezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a válaszod! Akkor majd az oktatót fogom megkérdezni, hogy van-e valamilyen speciális feladat, neki!
Boldog babázást kívánok.
2008. szept. 11. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!