A déli és délutáni evés után olyan nehezen alszik el 2hós kisfiam. Van kis bömbi is. Ha elszundít csak kézben és ha lerakom pár perc s fent van. Miért lehet? Hogy altassam el?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 14:25
1/4 anonim válasza:
nálunk ez az esti elalvásnál van.én sem tudom miért.talán nem fáradt,vayg túl fáradt.sajnálom hogy okosabb nem lettél a válaszomtól:((
2/4 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy leírtad, nektek is vannak hasonló gondjaitok :) ez is segítség, ha más nem lelkileg! Köszönöm!
2008. szept. 10. 16:08
3/4 anonim válasza:
Az én kisfiam is 2 hónapos és ő is keveset alszik napközben. Szerintem azért, mert egyre érdeklődőbb a világra, én ilyenkor énekelek, verset olvasok, szórakoztatom. Szerintem ez nem baj, este könnyebb elaltatni. Remélem sikerült megnyugtatni.
Szia
4/4 anonim válasza:
Az én kisfiam féléves, napkozben kétszer alszik keveset, max. 1-1 órát, amit kb.1-1 órás cirkusz eloz meg, és még mindig nem tudom, hogy mit tegyek. Próbáltam hagyni sírni kicsit, nemigen mukodik. Néha segit, ha melléfexem, esetleg ha karon van, de nem mindig, és megvan az esély, hogy hozzászokhat..Sajna más nem jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!