Hány kiló a 3 hónapos babád?
7 kg volt 3 hónaposan.
MOst 15 hónapos és 11 kg
3550-el született kislányom pont ennyi volt 3 hónaposan. 4 hónaposan 7 kiló. Nem etettem túl, anyatejes. Semi proléma nem volt ezzel. Védőnő mit akad ki? Nem látott a praxisa alatt ekkora babát???
Azért majd lassulni fog ez a rohamos gyarapodás. Enyémnél is 4 hós kora után lassult le.
Az én fiam 4320 g-mal született, holnap lesz 3 hónapos és 8 kg felett van. Anyatejes, de rengeteget eszik. Pl. tegnap reggel 240 ml-t.
Én most azzal geccsolok, hogy (szerintem) nem tud 3 óránként ilyen sok tejet termelni a szervezetem. Ja, 3 óránként éhes. Szóval, reggel rengeteg tejem van, aztán ahogy halad előre a nap, úgy van egyre kevesebb. Estére már csak 40-60 ml van. Persze ez nem elég neki (sír mert éhes), de eddig volt fagyasztott tej a hűtőben. Sajna ma elfogyott, úgyhogy marad a tápszer. Most éppen homeopátiás bogyót próbálok, majd kiderül, hogy segített e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!