Hogyan sikerült elérned babádnál, hogy ne vegye le a cipőjét? Létezik olyan cipő amit nem tud levenni?
egyszeruen kinotte, addig meg nem adtam ra. 13-14 hos kora ota nem veszi le. tudom te nehezebb helyzetbe vagy mert nyaron megehettem hogy nem adok ra. adj ra nagyon vastag zoknit vagy dupla zoknit még nincs olyan hideg, illetve nekunk van ilyen tipusu zokni ciponk ezt nem igen veszi le es oszre vagy akar bundazsak ala telre eleg meleg:
bebibolt.hu/hu/products/86/3341/playshoes-bortalpu-zokni-vizilovas
Hát... :D.. ugyan ez. Nekem még a zokniját is leveszi, illetve most hogy harisnyát adok rá, azt nem tudja.
Én olyan cipőt vettem, amit a lehető legbonyolultabb le-és felvenni, ez volt a szempont. Több sor fűző és még tépőzár is van rajta, a főzőt dupla görcsre kötöm.
Ez így most úgy ahogy működik. Bíbelődik vele, de a levételig még nem jutott el :D.
Illetve szoktam vinni pluszban egy régi kocsicipőt, és a kezébe adom, van amikor ez is eltereli a figyelmét. Minden második ember megkérdezi ugyan, hogy miért van egy cipő a gyerek kezében, de azt hamar megszokod :D...
Zokni helyett harisnya , azt csak kinyújtja 42-esre. :)
Meg dupla masni a cipőre.
Lányomnak ilyen csatos cipőt vettem bentre, ezzel nem boldogul (még):
6-os. Lehet hogy már megy a gyerek.
Fiam csak 15 hónaposan kezdett járni, de a lányom 11 hónaposan. És bizony előfordult, hogy sokszor "kisírta" magát a babakocsiból, hogy ő is sétálni akar kicsit. Azt meg ugye utcán nem igazán lehet zokniban, vagy kocsicipőben.
Köszönöm a válaszokat:)
Nem tud még járni, de valami kell a lábára, annyira már nincs meleg, hogy csak zokniban, harisnyában legyen, annyira viszont még nincs hideg, hogy feltegyem a lábzsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!