Van itt olyan, akinek a gyerekénél nem vált be az Adamo típusú hinta?
Kisbabám (6 hetes) szinte megnyugtathatatlan, ha rákezd. Csak a mellem kell neki, ha éhes, ha nem (ha felállok mellőle máris üvölt. Órákat - nem túlzás - lóg rajtam). Más nem hat rá. Se éneklés, se kézben ringatás, semmi.
Sok jót olvastam erről a hintáról, de azért nem két fillér (főleg mert nincs hova feltennünk, így az állványra is szükségünk lenne), ezért érdeklődnék:
Van itt olyan akinek a gyereke ebben a hintában is csak üvöltött?
Az én babám is a tiédhez hasonlóan nagyon sokat és alkalmanként sokáig szopott. Mi is vettünk egy Adamo hintát állvánnyal. Nem minden alkalommal hagyta, hogy beletegyük, se sokszor tett jó szolgálatot a hinta: hosszabb-rövidebb ideig bele lehetett tenni, jókat aludt is benne. Finoman hintáztatva, énekelve vagy zenélő forgót nézegelve aludt el benne napközben. Olyankor tudtam tenni-venni mellette.
Lányom már 16 hónapos, de jelenleg hónapok óta nem érdekli a hinta, ergo csak foglalja a helyet.
Összességében nagyon hasznosnak találom, újra megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!