Téli (januári) babát mibe öltöztessem bent a házban?
Figyelt kérdés
Fűrészporos kàlyhànk van, még nem tudom hàny fok lesz bent a hőmérséklet.2015. szept. 26. 12:32
1/5 anonim válasza:
Body, rugi, takaró biztos kell. Így hogy nem tudod milyen a hőmérséklet, nehéz tippeket adni. De az szokott lenni a jellemző, hogy a felnőtt által viselt ruharétegnél egy réteggel több kell a babának. De ne bízd a véletlenre, mindig ellenőrizd a kis testén, hogy ne legyen melege, és ne is fázzon.
2/5 anonim válasza:
Én ezeket adnám rá, nálunk 20 fok körül szokott lenni télen:
-hu.body
-harisnya
-hu.plüssrugi vagy ujjaltan+kardigán
Ha melege lenne érzed a nyakánál, hogy izzad. Amikor már mozgékonyabb lesz, kevesebb ruha is elég, mint amikor még csak fekszik.
3/5 anonim válasza:
Fiam is januári.
Nálunk 20-21 fok volt éjjel, 22 körül nappal.
Body+rugi. Néha adtam rá zoknit vagy harisnyát a rugi alá.
Ő még nem fog elmászkálni alvás közben egy ideig, szóval ne adj rá túl sok ruhát, hanem takard be. Az sem jó, ha kiizzad. A nyakánál tudod majd megnézni, hogy nincs-e melege.
4/5 Wiky93 válasza:
Lànyom dec.26-án született, kályhánk van nekünk is, 24-5 fokot csinálunk télen, így volt öltöztetve: body + rugi, alvásnál plusz takaró, pancsi után pedig body + rugi + hálózsák + takaró vagy rugi nélkül már nem emlékszem :)
5/5 Wiky93 válasza:
Ja és volt vastag takarója amibe kivottem, azzal alvásnál betakartam és melege volt szóval ha nem túl fázós babád lesz és jó meleg lesz bent nem kell vastag takaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!