Mi a véleményetek a GABI termékekről? (ár, mennyire jó, stb. , ) a mosóport és öblítőt próbáltátok már vagy felesleges külön babának valót venni ebből?
A Gabi babaolajat szeretjük, azt használom első perctől, mást nem használok a Gabiból, az öblítőt egyszer kipróbáltam de szerintem felesleges, silan szenzitívet használok, mert nem irritálja a baba bőrét,
7 hós kislány anyucija:)
Bár még nem használta a ruháit a babám mert még csak 37 hetese vagyok de már kimostam őket a Gagi babaöblítőjével, nem drága és puha finom illatú lett a ruha.
e majd a kisfiam "eldönti" mi a jó neki:-)
Szia!
Mi a Gabi popsitörlőt használjuk, 2 hete.
Eddig meg vagyok vele elégedve, nem irritálja a pici bőrét. 2 csomag 1000 ft.
Ill. még alkalomszerűen a Gabi hintőport, azzal sem volt gond.
Öblítőt, mosószert nem használok külön.
Én mindenből Gabit használok a kezdetektől. Csak jót tudok mondani róla. A kislányomnak sose volt piros a popsija, nem irritálta a bőrét sem a fürdető, sem a sampon, hintőpor, stb. A törlőkendője is szuper.
Egészségügyi végzettségű párom azt mondta, azt érdemes használni, ami már legalább 20 éve forgalomban van, mert annál már kijöttek, ha probléma van vele. Nos, a Gabit anyukám már nálunk is használta, ő is mindig dicsérte. Ráadásul isteni illata van.
Amióta fogat is mosunk a babának, csak a Gabi fogkrémet fogadja el. Próbálkoztunk mással is, de mindet kiköpte, kivéve ezt.
Szerintem árban sem rossz. A mosóporát, öblítőjét nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni.
Szia!
Én mindentből Gabit vettem, mielőtt született,és a sampon meg az olaj,meg a fürdető bevált!
Viszont nekünk a popsis dolgai nem!Furcsa,de abból törlő pampers,kenőcs sudocrem!
Gabi esti fürdető, sampon, olaj, hintőpor, öblítő.
Most már csak ezeket használjuk :) Az öblítőtől olyan finom babaillat van, nagyon szeretem. A többivel nem volt semmi probléma, nem száraz, nem piros a baba bőre.
9 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!