Most párolom a céklát. A fagyasztóba lével együtt tegyem el, vagy csak magát a céklát turmixoljam?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 12:59
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen öntsd le a levét, a magas nitrát tartalom miatt.
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszi!Már csak azt nem tudom, mikor lesz kész.Valahol azt olvastam, hogy egy óra kell neki, de már 2 óra hosszája feltettem.Még mindig eléggé kemény:(
2010. márc. 13. 14:19
3/9 anonim válasza:
Hát, sokáig kell az biztos, mert anyukám kuktában szokta megfőzni.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt is olvastam, hogy abban kéne.Sajna nekem nincs.Hát így jártam.Ebből a manó már csak holnap kóstolgat.
2010. márc. 13. 14:28
5/9 anonim válasza:
1. vagyok. Egészben főzöd? Én nyersen megpucolom, felvágom kis kockákra (vékonyra), és úgy 30-40 perc alatt meg szokott főni. Mondjuk én 1-1 szemet szoktam/alkalom. Ha elteszel, akkor gondolom nagyobb adagot csinálsz.
6/9 anonim válasza:
Majd legközelebb próbáld meg alufóliába megsütve. Sokkal édesebb marad és hamarabb megsül, mintha főznéd. Nekem 4 óra alatt főtt meg (egészben), a sütési idő fele annyi volt.
*Sz*
7/9 A kérdező kommentje:
Nem egészben főzöm, hanem pucolva, kockázva.Már totál kivagyok tőle.
2010. márc. 13. 18:24
8/9 anonim válasza:
Sütve sokkal finomabb és benne marad minden. Sütőben, alufóliában, 200 fokon, egy kisebb darabnak elég egy óra.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát legközelebb sütni fogom, az tuti.Főzni nagyon sokáig tart.Azért nagy nehezen kész lett.
Köszi a segítséget!
2010. márc. 13. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!