Mit tegyek, hogy a kislányom ne nézze levegőnek az apukáját?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányunk és nem vesz tudomást a férjemről, 1-1,5 hónapja, hogy mintha nem is létezne, hiába próbál vele játszani, szeretgeti, de semmi, pedig már azt is megpróbáltam, hogy kettesbe hagyom őket, de a kislányunk elkezd olyankor magába játszani, én oldalról figyelem őket és azt látom apa töri magát a gyerek meg észre sem veszi, viszont ha belépek a szobába majd kiugrik a bőréből. Mit tegyek, miért nem szereti az apukáját, olyan rossz ezt látni, látom a férjemen is, hogy nagyon bántja. Olyan mintha csak őt nem szeretné, engem, nagyit keresztszülőket, ölelget, vigyorog.2010. márc. 13. 09:15
1/6 anonim válasza:
Legyenek olyan programok,amiket csak az apuka tölt el a kislányával.Pl.fürdetés,vagy séta,esetleg olyan hamit adjon neki amit kifejezetten szeret,és azt csak ő adja neki.Ha örömöt tud szerezni neki akkor várni fogja ,hogy foglalkozzon vele,mert tudni fogja,hogy csupa jó dolgok történnek az apuka által vele.
2/6 anonim válasza:
Szia!Ne izguljatok nem rég olvastam hogy az ilyen korú babáknál előfordul hogy csak anya létezik!Lehet hogy a következő hónap meg apáé!:-)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem bánnám,ha most apáért lenne egy kicsit oda, mert így rosszul érzem magam.
2010. márc. 13. 09:26
4/6 A kérdező kommentje:
Sőt az a gond, hogy csak apa nem létezik neki, mindenki más igen, nagyi, keresztszülők, mindenki más:(
2010. márc. 13. 09:32
5/6 anonim válasza:
Szia!
Nalunk is ez van,8 honapos a kisfiam es nagyon anyas.
Szegeny ferjem mindig mondja neki h ;miert nem szeretsz engem?.
Mondjuk naluk azert ha haza jon munkabol akkor mosolyogra es orul neki a fiunk csak hat nem tart sokaig.
Raadasul azt szoktak mondani h a fiuk mindig anyasabbak....
Bocsi h nem tudtam tanacsot irni csak gondoltam h leirom h nem vagy egyedul.
Minden jot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!