Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kemeny szeklet fogzaskor?

Kemeny szeklet fogzaskor?

Figyelt kérdés
A kislanyom 6.5 honapos, es par napja nehezen kakil, es eleg kemeny is neki. Ez fogzaskor elo szokott fordulni? Eszik is, inni is iszik, amiota bevezettuk a szilard eteleket azota tobbet iszik vizet, es a kedve is jo, tehat nem beteg. A fogaval mar egy ideje bajlodunk, mert faj az inye, de meg nem bujt elo a fogacskaja. Ma este adtunk szekletlazito szirupot neki, amit doki ajanlott meg 1-2 honappal ez elott amikor szinten szorulasa volt.
2015. szept. 13. 21:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

8-ra

pont, hogy ajánlottam az üveges bébiételt! :)dehogy probléma

2015. szept. 13. 22:02
 12/20 anonim ***** válasza:

*előző téves komment tőlem.

vannak hasfogók, arra ügyelj, az alma is hasfogó, meg talán a répa...de neten rajta, csak nem emlékszem pontosan

2015. szept. 13. 22:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Holnap akkor mi is beszerezzuk a 7 gabonas bebietelt es elkezdjuk azt is bevezetni az etrendjebe. Remelem megoldodik a kakiproblema es nem kell dokihoz menni... Nagyon szepen koszonom a tanacsokat! :)
2015. szept. 13. 22:04
 14/20 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen, és ne feledd, gyümölcs gyümölcs gyümölcs :)
2015. szept. 13. 22:21
 15/20 A kérdező kommentje:
Ugye nem kestunk meg el a gluten bevezetesevel? 22-en lesz 7 honapos, szoval mar kicsit tobb mint 6.5 hos...
2015. szept. 13. 22:29
 16/20 anonim ***** válasza:

én is ugyanígy voltam, kicsit késésben :)

ezért emeltem drasztikusan, DE 2 hétig csak madárfalatnyit kapott, ahogy alaposan utánaolvastam. 2 naponta egy mokk.kanál, utána naponta, 2 hét múlva 7. hó első napjai előtt én már csináltam negyedadagot, utána felet is, aztán szinte mindig ezzel ette már a gyümölcsöt, de igazából ha kialakul már (sacc 9 hósan?) a 3 étkezés(tízó, ebéd, vacsi)és nem sovány a baba, akkor nem kell dúsítani a gyümölcsöt már gabonával.

2015. szept. 13. 22:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Mikor kezdted hozzátàplálni?
2015. szept. 13. 22:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Hogyhogy már kiváltottad az étkezéseket ennyi idös korára?
2015. szept. 14. 00:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Kb 1 honapja kezdtuk, a doktorno allitotta be az etrendet, hogy mikor mit egyen. Sok almas-kortes pepet kapott, lehet, hogy az fogta ossze a szekletet. :(
2015. szept. 14. 09:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Mi ma a Milupa 7 gabonas pepet kaptuk, az volt a patikaban, de ugyan ugy adom neki ahogy te irtad a Milumillal, remelem jo lesz azzal is.
2015. szept. 14. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!