Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet allergia? Részletesebben...

Lehet allergia? Részletesebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom 8,5 hónapos! Már 4 hónapos kora óta hozzátáplálunk, így nagyon sok mindent eszik! Tegnapi nap vettem észre reggel a lábán egy pöttyöt (ez a pötty úgy néz ki hogy egy pötty ami picit duzzadt testszínű tehát nem piros és körülötte piroslik ki)!

Szóval a lábán vettem észre először nem foglalkoztam még vele de délutánra már az arcán is kijött egy később kettő! meg is ijedtem és 10 perc eltelt és el is tűnt. Utána megnyugodtam hogy elmúlt és váratlanul az arca másik felén jött ki megint 1 majd 2 majd 3. és ez így ment estig!

Reggel semmi nem volt majd napközben megint elkezdődött ez a hol van hol nincs. És esetére már a testén is láttam jó párat!

Ételallergia ugyan nem tudom milyen de nemigen evet semmi újat! Öblítőt azt igaz váltottam, tehát talán arra tudok tippelni épp mosom újra az összes ruháját!

Szóval lányom szerdán kapta délután meg a PNEUMOCOCCUS 2. oltását! Esetleg lehet ettől neki?

Az első után semmi baja nem volt!

A mi orvosunkat hívtam és most fenistil cseppet adok neki és kimosom a ruháit és ha hétfőig nem múlik akkor kell vinnem. de nem említette az oltást vagy bármi mást!

lehet ez?

annyira ideges vagyok!

Köszönöm szépen előre is a választ!

25 éves első gyerekes anyuka

2010. márc. 12. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj! A babáknál nagyon gyakran előfordul ilyenfajta kiütés. Biztosan nincsen nagyobb baja!!! Ha lázas, vagy levert, akkor van baj. Lehet valószínűleg több dologtól, szerintem a doki is csak tippelni tud, de ne nekem legyen igazam.

Nyugi, elmúlik hétfőre! :)

2010. márc. 13. 00:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Babámon is volt ilyen kiütés.Mivel a doki nem tudta mitől,azt mondta,adjak neki 2x0.5 ampulla Calcimuscot,ha nem javul 2 nap alatt,akkor vigyem vissza.Ha javul,akkor allergia vmire.Már másnapra eltűnt a kiütés.
2010. márc. 13. 07:35
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

most reggelre semmi nincs rajta, de tegnap sem volt reggel napközben és estére jön ki nagyon!

2010. márc. 13. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!