Belső vérzés lehet? Túl aggódó anyuka .
Csodálom hogy itt kérdezősködsz, mert én nem hogy vártam volna, meg a védőnőt kérdeztem volna a helyedbe, hanem azonnal vittem volna az ügyeletre, hogy lássa doki.1 hónapos első gyerekkel az anyák ha eltérés van vagy azonnal hívják a dokit, vagy viszik-de várni nem várnak.
Mindig ilyen nyugis tipus vagy? ha magadról van szó akkor is?
Tapasztalt anyukaként komolyan ilyen taplók vagytok? Tisztelet a ritka kivételnek!
Kérdező: az hogy hideg a keze, azért van, mert nekik még igen gyenge a vérkeringésük! Ez természetes! Ha sokat hány valószínű, hogy refluxos! Külön téma, de meg kéne nézetni! Az, hogy néha felsír álmában az idegrendszere fejletlensége miatt van, ez természetes, ilyenek a kisbabák! Ha belső vérzése lenne, észrevetted volna, tele lenne kék, lila foltokkal! Az aggódást és a törődést meg ne keverjük már össze a parázással!
1. öltöztesd fel, mert ezek szerint fázik - bár, ilyenkor még rossz a vérkeringésük
2. hány vagy bukik? Mert, ha túleteted és az jön ki - hát, igaza van, te is kiadod, ha sokat kajálsz
3. ha belső vérzése lenne, kb. egy napon belül meghalt volna
4. miért nem iszed dokihoz, ha ennyire parázol, hogy baja van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!