Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Okozott már kiütést valaki...

Okozott már kiütést valaki gyerekénél a kenőmájas?

Figyelt kérdés
11 hós a kisfiam, és mivel tejallergiás, nagyon oda kell figyelni, mit adunk neki. A védőnő tanácsára megpróbáltuk a múlt héten a kenőmájast. Füstölt kenőmájas volt, és nem volt benne semmilyen tejszármazék. Aztán másnapra tiszta piros foltos lett az arca, mint régen a tejes tápszertől. Ekkor még nem voltam biztos benne, hogy attól, két nap múlva elmúlt. Aztán egy hét múlva megint megpróbáltam, és megint kiütötte. Találkozott már valaki ilyennel?
2010. márc. 12. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, én kicsi koromban allergiás voltam a kenőmájasra, de csak arra, amit Magyarországról vettünk. A hazai romániaival semmi bajom sem volt. Esetleg próbálj meg több márkát, akár külföldi terméket is.
2010. márc. 12. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, igen sajnos a gyermekemnek is ez volt, mint kiderült nyomokban szóját tartalmazhat a kenőmájas, az én gyermekem arra is allergiás volt, tehát párizsi, kenőmájas, májkrémek stb kilőve.
2010. márc. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!