Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós babának üveges 190gr-os...

4 hós babának üveges 190gr-os bébiételből mennyit adtok egyszerre?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 09:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Ő megenné szinte az egészet egyszerre,de 2 napra szoktam elosztani,mert a védőnő szerint max 100grot kaphat.De 100gr után még enné szegénykém..
2010. márc. 12. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Kb. a felét ette meg. Most már egy egészet benyom. Holnapután lesz 5,5 hós. B.
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire haladtatok már a hozzátáplálásban, mondjuk én kezdettől mindig annyit adtam neki tápszer előtt, amennyit akart, kezdetben nem nagy mennyiség volt, aztán egyre több, hamar kiváltottunk egy étkezést.
 4/7 A kérdező kommentje:
Korán kezdtük,orvosi javaslatra..már eszik almát,krumplit,répát,cukkinit,őszib.,sütőtököt,banánt(óvatosan).Répa-krumpliból megevett tegnap 130grot,épp ennyit sikerült "szemre" főznöm..Szóval Ő többet is megenne.Csak nem merem.Szerintetek?
2010. márc. 12. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan adj neki annyit, amennyit kér. Ha már megszokta a pocakja, akkor nem lesz gond a nagyobb adaggal sem. Lehet azért mondta a védőnő, hogy ne adj többet, hogy ha esetleg érzékeny rá, akkor ne üsse ki olyan nagyon. De ha látod, hogy még éhes, akkor a helyedben adnék neki.

ҝ

2010. márc. 12. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha éhes adj neki nyugodtan még.Nincs olyan,hogy x mennyiséget ehet,hiszen minden baba más és más az étvágyuk is.
2010. márc. 12. 09:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket :)!
2010. márc. 12. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!