Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák szerintetek drágán...

Anyukák szerintetek drágán adom a kislányom kinōtt ruháit?

Figyelt kérdés

Egy jó ismerősöm vitt el most a kislányom kinōtt ruháiból.. 1 éves a kislánya. 1 jó nagy táska ruha volt, volt benn 8 body, melegítő együttesek, vékonyabb vastagabb nadrágok, sapkák és egy őszi kisbabát. Volt benne olyan nadrág ami teljesen új sosem volt a lányomon. A többi ruha is olyan volt hogy nem làtszodott rajt a használat, mert egyszer-ketszer hordta. Az őszi kisbabát is nagyon keveset volt a lányomon, teljesen újnak néz ki. Mindezért 4000 Ft-ot kértem. De anyuka úgy nézett rám mintha tízezreket kértem volna.. Azt mondta úgy számoljak hogy sok a kiadásuk most.. Nagyon mérges lettem mert szerintem ennyi ruháért, főleg úgy hogy tele van új ruhákkal nem kértem nagy összeget.

Van egy őszi kiscipő is ami a lányomé volt de alig volt a lábán meg sincs kopva a talpa, tényleg újszerű állapotban van 9000 Ft-ért vettük neki, 1500-2000 Ft-ért akartam adni erre azt mondta hogy annyit biztos nem ad érte, mert van egy bababolt ahol vannak használt cipők és ott 300-400 Ft-ért kap cipőt (mondjuk azt meg is lehet nézni milyenek).

Szerintetek tényleg drágán adom a ruhákat??

2015. szept. 5. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Túl olcsón adtad. Jobban jársz ha vaterán adod el darabonként, elcsipegetik!
2015. szept. 5. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Ezert nem jo ismerossel bizniszelni, egyaltalan nem kertel erte sokat, de en pl isnerostol nem tudnek penzt kérni..nekem ez furi...aki sokallja a cipot ennyiert..hat nem mindegy, hogy kinai vagy pl. elefanten az a cipő
2015. szept. 5. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Voltam már a másik oldalon, vettem jó ismerőstől ruhát. Nem ciki és nem kínos és nem várom el hogy nekem olcsóbbat mondjon mint amire gondol. Ő is pénzel fizet és egy tavaszi kabát nekem is 10ezrek lennének a gyerkőcnek. A lényeg hogy a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon! Ha úgy érzed higy szemtelen ne adj el neki! Oldja meg vegye meg máshol nyilván más áron más minőséget. Ne érezd kínosan magad ezek a cuccok elkelnének neten vagy fb csoportba jóval drágábban is! Drágák a minősegi gyerekcuccok..ez van. Akár sok a kiadás akár nem!
2015. szept. 5. 13:56
 14/16 A kérdező kommentje:
A jó ismerőst nem úgy értettem hogy puszi pajtások vagyunk és összejárunk. Az ő anyukája és az én anyukám kolléganők voltak.. Innen az ismeretség.. Úgyhogy nem hiszem hogy ingyen kellett volna adnom neki a ruhákat!!
2015. szept. 5. 17:19
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
igen,ne keverjük a barátnőt,és az ismerőst akit csak ismersz valahonnan,és amúgy szinte nem is beszéltek. a 4000 egyáltalán nem sok ennyi ruháért, amibe még új is votl. a cipőt se sokallom,én is láttam 300ft-osat,na az vagy azért 300 mert olyan ócska,vagy mert semmi márkája nem tudom mekkora votl a cipő,én úgy gondolom az első pár évben még kell a jó minőségű,lábat jól tartó cipő,én is többért adtam el a lányom első pedipedjét,ami alig volt párszor felvéve és csak babakocsiban. ha neked kellemetlen,ne adj el neki. vagy csinálj egy labumot fb-én írd oda az árakat,és nézze meg neten,ha kéri kériha nem nem,így már alapból úgym egy oda hozzád,hogy tudja az árakat
2015. szept. 5. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Vàlaszolok és lepontozol??? Eszedhez mérem.

Azért mert egy szar adidas cipőért valaki sokallja az 1500-2000ft- ot miért vagy kiakadva??? Pl én geox, mbt cipőket vettem max 1000ft- ért, meg 300ftért martens bakancsot. Ja és ezek nem 9000Ftba kerülnek újonnan. Arról nem is beszélve,hogy nem nagyon lehet kapni sem itthon pl martens bakancsot gyerek méretben.

Ha meg vmi nem tetszik, ne ìrjàl ki kérdést. És hozzàtenném gyerek cipőben szinte bàrmi veri az adidast meg a niket, mert szar keménytalpú fos az összes és gratu ha ilyet adsz a gyerek làbàra. Ìgy tovàbb.

2015. szept. 8. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!