Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom, hogy jön a baba...

Honnan tudom, hogy jön a baba foga?

Figyelt kérdés
nyálazás van 3 hós kora óta, moat 4hó és mindent a szájába vesz,mást nem vettem észre a kisfiamon.
2008. szept. 8. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekünk is 3 hósan kezdte.Én sok rágókát vettem neki.8 hósan jött az első,majd 2 nap múlva a 2 foga.Ő nem volt lázas,nem ment a hasa.Kicsit nyűgösebb volt a szokotnál,amit én a nagy hőségre fogtam és volt nagy meglepetés a fogak láttán.Ha esténként nagyon sírt bekentem az ínyét Dentinoxal.Ha szoktalan nyűgösséget,esetleg hőemelkedést,hígabb székletet tapasztalsz az már lehet a foga.Most várom a 3-at,mert reggelre ok nélkül taknyolni kezdett.Egy gyer.orvos mondta,hogy ha jön a fog sok gyerek olyan mint ha megfázna,és egy kisebb hőem. vagy láz is segíti a fog kibújását.
2008. szept. 8. 21:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Még annyit kérdeznék, hogy az jelent-e vmit, hogy picit duzzadt az ínye, de nem fehér és nem is feltünő. Megnéztem, de nem fáj neki.Nevetett mikor hozzáértem.A náthás tünethez a lázon kívül a tüsszögés vagy köhögés is kapcsolódik?Előfordulhat, hogy hónapokig duzzadt és még nem jön ki a fog?
2008. szept. 9. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!