Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelent a hőmérőzés azoknál...

Mit jelent a hőmérőzés azoknál a babáknál akik nem tunak napokig kakilni? Hogy működik?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Én úgy csináltam, hogy a hőmérő végére raktam egy pici popsikenőcsöt azért hogy könnyebben csússzon. Kicsit kell csak beledugni a popsijába, és én kicsit mozgattam is "széthúztam" a lukat, és akkor pukizott, és ha kellett neki kakilt is. Nekünk bevált, a kisfiammal 2 hétig csináltuk aztán helyrejött.

A lényeg, hogy óvatosan csináld!

2 gyerekes anyuka

2008. szept. 8. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
A digitális hőmérő végét be kell kenni egy kis popsikrémmel és azt 2-3 cm-re betolni a popsijába a babának és egy picit ott mozgatni ezzel kiváltva a székelési ingert. Persze szerintem ehhez a hőmérőnél egy fokkal jobb a patikákban kapható szélcső, de vigyázni kell ezek alkalmazásával, nem szabad sűrűn csinálni inkább valami más módszerrel kellene elérni hogy legyen kaki.
2008. szept. 8. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Másfél nap után végre volt kaki így nem kellett ezt a módszert használni.

Nagyon sok kaki volt, normális ez?

5 hetes a pici fiam anyatejet + tápszert is kap sajna kevés a tejcsim:(

2008. szept. 8. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Fiam 10 hetes.! 3 hete kap pótlást is.6 hetes koráig naponta volt széklete,néha többször is.Majd6 napig semmi.Akkor még csak anyatrejes volt és a védőnő azt mondta ez így is normális.Aztán 2-3 naponta volt neki.Most most 5 napja semmi nincs,már várom nagyon.Sokat pukizik viszont és egyre kevésbé viseli meg.Az utolsó széklete szintén 5 nap után jött.Remélem holnap már lehet örömködni és lesz kaki a pelusban.Ilyenkor amúgy extra adagot kapok én is szerencsére.Én örülnék ha 2 naponta lenne neki.:)Amúgy nekünk a hőmérő sem segít,sőt a kamilla tea sem.
2008. szept. 8. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
vigyázzatok ezzel a hőmérőzéssel, mert az orvos szerint nagyon hamar hozzá tud szokni a baba, s csak akkor fog tudni kakilni, ha inger éri a végbelén keresztül.. felülről kell orvosolni a dolgokat.. a kamillateába pedig tenni kell cukrot!! ez a lényeg, mert a cukor inditja be a bélmozgást.. ami még bevált az a levolac szirup.. nem tud hozzászokni és garantáltan kakilni fog pár órán belül!!
2008. szept. 9. 18:54
 6/6 anonim válasza:
Hat cukrot semmilyen korulmenyek kozott nem adunk babanak....
2016. aug. 17. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!