Ekkora eltérés volt a fej- és hasméret között, és egészséges baba született?
Szia! Én csak 36 hetes uh-t találtam hirtelen: BPD:9,67, AC:32.És született egy szépséges babám nagy fejecskével, egészségesen. Most egy éves, és teljesen átlagos a feje, a hasa nem nagy, de legalább nagy korában nem kell sokat fogyóznia. :D Amúgy rengeteget eszik...
Nyugodj meg, az uh sem mér teljesen pontosan. Orvostól is függ, ki hova teszi az x-et.
Én úgy hallottam, ha az anyuka mézet eszik, attól tudnak a babák nagyok lenni. De vigyázz, akkor a fejecskéje is lehet nagyobb, és szülésnél nem biztos, hogy előny! :)
Én 3 hónapig feküdtem bent a klinikán koraszülés veszélye miatt, szóval láttam ezt-azt.
Volt akinek szarul mérték az UH-t, parázott szegény anyuka, megismételték: minden ok. volt.
Nekem is ezt mondták milyen nagy lesz a gyerkőc, meg a BPD nekem is nagy volt,és egy gyönyörű nem nagy fejű formás kislányom van :)
Ne izgulj minden rendben van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!