Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányotok belőtt fülbevalója...

Kislányotok belőtt fülbevalója mellett ha bepirosodott, mit ajánlott az orvos?

Figyelt kérdés
Egyenlőre nem váladékozik, nincs nagy gond, csak be van pirosodva. Ellentétes véleményeket találtam csak. Ki kell venni, vagy sem ilyenkor megtisztítani a fülbevalót? (Nekünk ki kellett, de a visszahelyezés nagyon nehéz volt) Kell-e alkohollal kenni, vagy nem, mert szárítja? Szabad-e , kell-e valamivel kenni? (Tetran, Sudocrem, Bepanthen plus, Betadine oldat - ilyeneket olvastam)
2010. márc. 11. 14:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A kisfiam köldökcsonkját a kórházban is Betadine-nal kezelték a csecsemősök (Uzsoki,Bp).Én is ezt használtam otthon.Nyugodtan használhatod a kislányodnak.A nagylányom füle is pirosodott és én is ezt használtam.Sokat forgasd a fülbevalót és alatta mindig tisztítsd ki.Néhány nap alatt rendeb fog jönni :)
2010. márc. 15. 14:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak 6 hós korában lőtték be a fülbevalóját.Kicsit bepirosodott ezért 2 napig Betadin kenőccsel kentem neki és forgattam szorgalmasan.Nem gyulladt be neki és már ki is cserélhettem neki.Most 7,5 hós
2010. márc. 15. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!