1éves gyerkőcnek hálózsákot vagy takarót használjak éjszakára?
Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 23:16
1/4 anonim válasza:
Én hálózsák párti vagyok, de sok barátnőm takarót használ. Szerintem mindkettőt nyugodtan használhatod, amelyik neked szimpatikusabb amellett dönts. Én amiatt használom a hálózsákot, mert nem tudja lerúgni magáról, így nincs kint éjjel a dereka.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez gyerektől függ.
Az én fiamra például csak úgy rakhatnék takarót, hogy egész éjjel őrzöm és újratakargatom, ha lerúgja magáról, ugyanis általában egy takaró kb. 20 percig van rajta. Így nálunk mindenképpen jobb a hálózsák. De ha nem ilyen nyüzsgősen alszik egy gyerek, akkor teljesen jó a takaró is.
3/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, azaz a gyermektől is függ, mennyit pörög-forog éjszaka. Az enyém képes volt a takaró alá mászni teljesen, így inkább hálózsákot adtam rá, azzal nincs ilyen gond. Már majdnem 2 éves volt, amikor áttértünk a takaróra, amit nagyon-nagyon szeret, szinte takarómániás. Körbebugyolálja magát vele, de olyan is van, hogy a fejére húzza... Persze emiatt csak könnyű takarót adok rá, és inkább kevesebb ruhába öltöztetem. Most 3 éves, és lábfejes rugdalózóban alszik, mert olyan, mint én (mindig kint van a lába). :)
4/4 anonim válasza:
Akarom mondani: könnyű takarót és több ruhát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!