Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elegendő a súlya a pontosan 4...

Elegendő a súlya a pontosan 4 hónapos kisfiamnak, ha 3000 g-mal született,2970-nel jöttünk haza a kórházból, most 6330? Nem kevés ez?

Figyelt kérdés
54 cm volt, most kb. 64 cm. Csak anyatejet kap. Napközben szoptatom, este pótlást is kap más anyától.
2008. szept. 7. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó!Nekem lányom van 4és fél hós.És 6300gr.56cm-vel és 3360-al született.Ja és már az enyém is 65cm!Úgyhogy nyugi minden oké!
2008. szept. 7. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen rendben. Az én fiam is 3000 grammal született, most majdnem 3 hónapos és 5630 gramm, 60 cm. Ha a gyarapodása ütemét nézem egy hónap múlva kb. pont ott fogunk tartani, mint ti. A doktornéni mindig megdicséri a picikémet, hogy szépen nő. Nyugodj meg, egyáltalán nem könnyű a babád. Ha nyugodt, jókedvű, akkor biztos nincs baj.
2008. szept. 7. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jó a súlya, minden rendben van. A "szakirodalom szerint" általában féléves korukra duplázzák meg a születési súlyukat, de persze ebben nagy eltérések vannak. Az én babám se volt átlagbaba, mert nem duplázott, de nem is volt sovány. Szép kis formás. :)
2008. szept. 8. 08:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnyugodtam, főleg, hogy ma a doktornő is megdicsérte. Csak az anyósom aggodalmaskodik mindig, és engem is teljesen elbizonytalanít. A baba nyugodt, mosolygós.Köszi még egyszer!
2008. szept. 8. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!