Tudnátok segíteni? A babám állandoan sir mert éhes. A sulya rendesen gyarapszik de megetettem 1ora kb és éhes
Próbálj ki több tápszert, lesz olyan amit elfogad... Na hagyd éhesen semmiképp mert elkezd csökkenni a súlya.
De egy szoptatási tanácsadóval is jól jártál volna mert lehet tudna szoizni csak nem jól teszed rá, nem jól kapja be.
Szia! Valószínűleg növekedési ugrása van. Ilyenkor non-stop civin akarnak lenni. Próbáld meg mellre tenni. Ha nem fogadja el, akkor bimbóvédővel próbáld. A mell akkor termeli a tejet, amikor szopik a baba. A mellszívók sajnos közé se olyan hatéknyak, mint a baba.
Keress esetleg szoptatási tanácsadót, vagy egy IBCLC szakembert. De face-n is vannak jó csopotok, pl a Szoptatási tanácsadás, ahol szakemberek is vannak.
Kitartást! Bízz magadban!
31/anya
Biztos, hogy éhes?
https://www.youtube.com/watch?v=HgZgKRSBoAc&spfreload=10
Amúgy a 160 nem sok. Az én fiam 120-al kezdte az életét, még a csecsemősök is csodálkoztak rajta. Bimbóvédőt próbáltál? Abból is sokféle van, ha túl puha nem jó. Nekem az aventes vált be, az olyan mint egy cumi.
Amúgy lehet, hogy a tejed nem elég zsíros neki. Ha lefejed mennyi tejföl lesz rajta, ha állni hagyod? Sajnos, van akinek túl sovány a teje.
Ha már hozzászokott a te tejedhez más tejét nem fogja elfogadni, más az íze. Illetve az sem mindegy mennyi idős a másik anyuka babája, mert ahogy nő a pici úgy változik a tej összetétele.
Teljesen biztos vagy benne, hogy éhes? Egy óra alatt a gyomor tartalma még ki sem ürül, két óra a legkisebb időköz, amivel szoptatni érdemes, különben keveredik a gyomrában a friss és a félig emésztett tej, aminek gázképződés és hasfájás lesz az eredménye.
Kipróbáltad, a te tejedet elfogadja cumisüvegből?
Ok, akkor a cumisüveget és a cumisüvegből való szopást elfogadja, ez már jó hír.
Akkor viszont ki kellene többféle tápot próbálni, rengeteg fajta van. Kérj termékmintát a gyártóktól, a legtöbb cégnél van erre lehetőség.
Nem jön a foga? Az én kisfiam akkor volt ilyen telhetetlen. És nem éhes volt 10 percenként,hanem egyszerűen nyüglődött és ezzel vezette le a tehetetlenségét.
Ha nem, akkor mindenképpen a cicizést javasolnàm, beszélj tanàcsadóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!